četrtek, 5. november 2015

Mala prijazna pošast s super močjo

Rada imam mehke, nasmejane, navihane male pošati, ki kar kličejo po tem, da bi te stisnile, pomečkale, požgečkale, preden gredo naokoli in kakšno zagodejo, ampak takšno, simpatično. Skoraj kot moja dva nadobudneža, ko imata tisto prav posebno iskrico v očeh, ki ju izda, da planirata, kako bosta nekaj ušpičila, pa se pred tem prideta malo pocrkljati, da si pred tem nabereta kašno plus piko.


Rada sama šivam igračke, za velike in majhne. Nekaj toplega je v njih, pozitivnega. Takšna je tudi tale moja mala pošast, sešita iz flisa in bombaža, oko in zobki pa so iz filca. Dala sem ji tudi prav posebno super moč – svojega lastnika bo ponoči branila pred vsemi grdimi pošastmi in pred grdimi sanjami. Le kdo si ne bi želel takšnega prijateljčka za v posteljo! Še dobro, da so otroci tako sugestivni, da verjamejo v nadnaravne moči. Morda tudi nam ne bi škodilo, da bi bolj verjeli v svoje super moči, saj jih imamo, prav vsi.

Če bi želeli sešiti svojo igračo - malo pošast, si lahko pomagate tudi z brezplačnim krojem in navodili, ki jih najdete na SewToy blogu, ali pa ustvarite čisto svojo fantazijsko malo pošast.

Bodite lepo, uživajte vsak dan in nadvse vam želim, da bi vaše super moči sijale na vso moč.

Maja

4 komentarji:

  1. Tole je tako strašno simpatično, da bi kar vzel v roke in ga stisnil k sebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako je superca, da bi se z njim tudi jaz crkljala. Pošastni pošastko.... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj Maja, kako je luštna :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. iii luštna pošastka, verjamem da so otroci navdušeni, še jaz bi jo imela pri sebi :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...