ponedeljek, 14. september 2015

Šivanje za začetnike - vesele kocke iz filca

Pride moj desetletnik do mene, da že dolgo ni šival, pa bi spet malo poskusil. Ja, super si mislim in hitro izkoristim priliko za skupno ustvarjanje, ki jih je vsako leto manj. Šivanje pač ni ravno fantovska zadeva, s katero se lahko hvališ pred prijatelji. Ali pa se morda motim?


Želja je bila, da sešijeva nekaj, kar ni ploščato in tako sva prišla na idejo, da narediva zabavne kocke. Izkazalo se je, da je to super projekt za začetnike, za otroke, ki se želijo naučiti osnov šivanja. Od materialov sva izbrala filc, ker je z njim res tako enostavno šivati, nič se ne para, razteguje in je kompakten, pa še barve so tako živahne in vesele. Potreboval je samo dva različna šiva, čeprav bi že z enim prišli skozi, pa sem mu malo zakomplicirala. No, saj se je želel naučiti kaj novega, ali ne? 

Imela sva se super in nastale so te tri male kocke. Me res zanima, kdaj ga bo spet pičilo, da bi šival z mano. Upam, da kmalu. :)

Bodite lepo in naj vas čim večkrat piči, da bi ustvarjali.

Maja



4 komentarji:

  1. Super je tvoj desetletnik in lepo, ker si zgrabila priliko za skupno ustvarjanje. Naredila sta simpatične kocke. Le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno, da tudi fanta kdaj piči, da bi šival. Meni se to ne zdi nič narobe, tudi naša2 sta včasih šivala gobelin ali pa križce. Super kocke sta naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne kocke sta ustvarila in hura za skupno ustvarjanje, ja vsako leto odraščanja, ga je manj :-(

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite igrive kocke
    super skupno delo
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...