ponedeljek, 13. januar 2014

Bo on the Go

Kdo je Bo? Jo poznate? Če nimate doma malega nadebudneža, se verjetno z njo še niste srečali.

Bo je pozitivna, super-energična in radovedna mlada junakinja iz risanke, ki skupaj s svojim prijateljem zmajem "Dezzy", spodbuja otroke doma pred televizijo, da gredo z njo na neverjetne dogodivščine in se ji pri tem aktivno pridružijo z različnimi gibanji, ki ji pomagajo pri njenem prizadevanju.


Bo se je zeeeeeelo prilljubila eni mali deklici in Dedek Mraz jo je presenetil z unikatno Bo majčko. Kolikor slišim, je bila majčka zadetek v polno. Rada imam take izzive, ker ni večjega zadoščenja kot vedenje, da je tvoj izdelek pričaral velik nasmeh na mala usteca. Nasmeh, ki veš, da je 100%  iskren. Ni fin, ni vljuden, preprosto je čisto veselje.

Hm, si predstavljate, kako bi izgledal svet, če bi bili še vedno vsi sposobni biti tako odkriti drug do drugega? ;)

Bodite lepo, 

Maja

8 komentarjev:

  1. Imaš prav, za Bo še nisem slišala :) Tvoja ilustracija na majčko je enkratna in verjamem, da je bila deklica navdušena.

    OdgovoriIzbriši
  2. Taka darila so najboljša in tudi občutek, ko ga podariš je krasen, ker si z nasmehom takoj poplačan za ves trud.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je zadeta v nulo...in iskren nasmeh je neprecenljiv. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moji so že prerasli risanke, tako Bo ne poznam, a majčka je res mega in veselje še toliko večje, ker veš, da si nekoga tako zelo osrečila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem prepričana, da je bila navdušena, če kje pa na tvoji ilustraciji takšna kot bi bila živa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kdo pa ne bi bil navdušen! Odlična je!

    OdgovoriIzbriši
  7. No, zdaj se lahko pa oglasim še jaz, mamica deklice, ki jo je Maja razveselila. Res je bilo veselje neprecenljivo, lahko si predstavljate-kar poskakovala je! Potem smo imeli problem, kako majčko sploh oprati, ker je ni hotele sleči in jo je nosila 3 dni zapored :) Še tu bi se rada zahvalila Maji, ker je res super. Lepo je videti, da še v današnjih časih obstajajo ljudje, ki ustvarijo nekaj samo zato, da nekoga osrečijo. LP, Ana

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...