torek, 25. oktober 2011

Medvedja terapija

V zadnjih dveh mesecih ubijalskega ritma, ko se je začela šola, gradimo hišo in je v službi (pre)pestro, ni bilo ne časa in ne volje za ustvarjanje. Naredila nisem čisto in popolnoma nič.

Potem smo zboleli. Prvi, drugi, tretji...In ko sem tako ležala v postelji, kolikor je bilo sploh mogoče ob malih bolnikih, so me iz police gledale škatle z ustvarjalnim materialom. Zaprašene in zapučene. Vabile so me, se spogledovale z mano. Ko sem se malo bolje počutila, sem jih zvlekla s police, na netu poiskala dva tutoriala in skupaj s tamalima dvema zašila dve igrački


Črt je dobil medvedka, ki jih obožuje. Prezplačen tutorial najdete na blogu HowJoyful. Izvedba mi je delala malo preglavic a sem se na koncu z malo iznajdlivosti le prebila skozi in nad končnim rezultatom sem navdušena! Nastal je povsem pravi medvedek. Čisto sam sedi in kar vabi da ga objameš.

Uporabila sem staro zalogo flisa iz Kilometra, zato je medvedek tudi zelo mehek. Koliko časa bo bel ne vem, je pa pralen, tako da bomo tudi to rešili, ko bo potrebno.

Tudi Črt, ki je budno spremljal vsak korak pri nastajanju, je nad rezultatom zadovoljen in medvedek si je že pridobil privilegij, da lahko spi z njim.

Po tako dolgi abstinenci od ustvarjanja, moram priznati, da je bilo tole skupno ustvarjanje res prava terapija v borbi z viruski in je pošteno izboljšala počutje.

Bodite lepo,
Maja

14 komentarjev:

  1. Medo je prav prisrčen in verjemem, da je pomagal pri preganjanju virusov.

    Upam, da ste sedaj vsi OK in da hiša lepo napreduje. Še malo, pa boste na veliko uživali na novi lokaciji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res prisrčen medvedek in odlična izdelava...hvala pa tudi za načrt, ker sem tudi sama ljubiteljica medvedkov in zagotovo v kratkem kakšnega sešijem...želim pa seveda veliko zdravja, pa kljub temu ustvarjalnosti in za piko na i ČIMPREJŠNJO SELITEV...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ojej kako je luštkan. Grem takoj tutorial preverit☺

    OdgovoriIzbriši
  4. Lušna in mehka zadevica tale medvedek. Lepo te je znova brati. Upam, da se bodo sedaj bacili držali vstran od vas. Pa lepo napredujte s hiško.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno zdravilo za bolnike. Prekrasen je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, saj ne morem verjeti, da si ga sama sešila. Čudovit je in si kar predstavljam, kako Črt uživa ob njem.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh, pa ravno zadnje dni špegam tja proti tvoji službi, če te kje vidim maširat na pavzo. Pa nič:) Upam, da ste zdaj že zdravi oz. vsaj bolje.
    Pa da vaša hiška lepo napreduje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Medvjedić je presladak:) veliki pozdrav!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Tale medo kar vabi k stiskanju, sploh ob takem ptičjem vremenu!

    OdgovoriIzbriši
  10. Tako prikupen je vaš medvedek ♥. Vse dobro vam želim. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakšen sladek medvedek. Prepričana sem, da je odgnal viruse. In HVALA - za povezavo.

    OdgovoriIzbriši
  12. take šiviljske akcije za zmeraj ostanejo v malih srčkih - preverjeno! Lušten medo je nastal, mogoče bo nastal še kakšen na našem koncu:-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi virusi so lahko včasih koristni... Zares je dober!!!!! Še kakšnega:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...