nedelja, 29. avgust 2010

Kdo bo izročil darilo?

Z dopusta smo se vrnili direktno na praznovanje sestrinega rojstnega dne. Darilo je nastalo deloma že pred dopustom. Pokloniti sem ji želela manjšo toaletko za ličila. Ker je moja setrica sila natančna, sem za pomoč prosila Sonjo, mojstrico teh toaletk. Njeno strokovno oko je takoj videlo, kje ga lomim in po njenih usmeritvah je v veliko krajšem času nastala tale tolaetka ki ni lepa le od zunaj, temveč tudi od znotraj. Slončka na njej, sta za srečo. Sonja še enkrat hvala!


Ni pa ostalo le pri tem. Morje je nadebudneža dovolj utrudilo, da sta po kosilu lepo spala (no vsaj eden) in v tem času sem v roke prijela škatlo za nakit, ki sem jo vzela s seboj. Nastal je preprost kompletek v modri barvi, podoben tistemu, ki ga je nekoč očudovala. Za rojstni dan je tako dobila kar dve darili. Nabolj presrečna pa sta bila tamala dva, ker se ni bilo potrebno prerekati, kdo bo darilo izročil. Izročila sta ga lahko oba.

Jutri pa nazaj v realnost. Še trikrat spat in doma bomo imeli prvošolčka, ki se šole sedaj na naše presenečenje in veliko veselje, zelo veseli. Torba je skoraj pripravljena, tako nam ostane le še, da odštevamo.

Maja

8 komentarjev:

  1. Lep kompletek, sploh toaletka mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito darilce, ti vedno znaš izbrati res lepo blago. Me veseli, da ti je šla tale hitreje od rok. Vse ostalo pa je tako samo še praksa in pa nekaj avtorjeve natančnosti. Te ti pa tudi ne manjka.
    Tudi ogrlica je lepa. Verjamem, da je bila poleg malih dveh zadovoljna tudi sestra :)
    Pa hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno!
    Lp iz Hrvatske Majo:)
    Zondaer Art

    OdgovoriIzbriši
  4. Super narejena toaletka. Lepo blago in seveda prelepa slončka. Verjamem da je bila sestra vesela. Verižica je tudi fletna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole je bilo pa res darilo in pol (no, pravzaprav dve darili hehe). Toaletka in verižica, super!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo luštna toaletka in slončka na njej sta prav za piko na i. Tudi ogrlica je zelo simpatična.

    Srečno v šoli! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...