ponedeljek, 5. julij 2010

O žici, poletju in še čem

Poleti, ko je vroče, sem opazila, da rada ustvarjam z žico. Je hladna in to mi očitno paše.


Pri ustvarjanju mi je všeč to, da nikoli ne vem čisto, kaj bo na koncu nastalo. Če bi vam opisala, kakšna ideja je bila za to ogrlico, je nikoli ne bi prepoznali, ker ji ni čisto nič podobna. Ampak, veste kaj, meni je še bolj všeč. Ravno pravšnja za V izrez poletne majčke.

Priznam, da v poletju prav uživam. V službi je nekoliko bolj umirjeno in s škrati lahko pohajamo do večera pa še malo. Časa za ustvarjanje skoraj ni, sem in tja pa le uspem pokukati na vaše bloge. Malce pozno, a vseeno bi se rada zahvalila trem blogerkam, ki ste me zelo počastile z nagradico: Mojci-MKA, Hrandici in Teyi. To, da sem nagrado dobila s strani treh blogerk, na katerih bloge tako rada pokukam in na katerih pogosto najdem navdih, mi je še v posebno čast. Hvala vam!


Nagradico lahko podelim naprej destim blogerkam. Samo? Blogov, ki jih s takim veseljem spremljam je veliko, veliko več. Če jih naštejem le deset, potem moram izpustiti enajstega, dvanajstega... Ne, veste kaj, preveč vas je in upam, da bo tako tudi še dolgo ostalo. Vse vas rada berem in se čudim nad vso kreativnostjo. Občutek imam, da več ko delimo med sabo, bolj tudi same rastemo. Meni je z vami lepo.

Poletni pozdravček,
Maja

4 komentarji:

  1. Lepa ogrlica. In vsi ostali tvoji izdelki, ki jih velikokrat pozabim pokomentirat.
    Tudi jaz ti podeljujem nagradico :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ogrlica je nastala, ne glede na to, kaj naj bi najprej bila;) Žička ti gre super, naj bo poletje dolgo, da boš še veliko žicala! Pa čestitke za nagrado.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si, kreativna do konca.
    Uživaj poletje in išči inspiracijo za svojo kreacijo na vsakem vogalu. Ustvarjala boš pa potem, ko ne bo tako vroče :))))
    Lepo se imej.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...