ponedeljek, 7. junij 2010

Skrite solzice

Še vedno nisem čisto dojela, da Maj jeseni odhaja v šolo. Danes sem imela soočenje z dejstvom v obliki uradnega zaključka v vrtcu. Otroci in vzgojiteljici so pripravili zelo lep program in ob končni pesmi, priznam, sem se skrivala za Črtovo glavico, da bi se mi ne ulile solze. Definitivno se nam bliža zaključek brezskrbnega otroštva brez obveznosti, časa, ko so važni le prijatelji in igra... Če poslušam starše šolarjev, kaj se nam obeta, priznam, se vsega skupaj niti najmanj ne veselim.

Za njegovi zlati vzgojiteljici sva z Majem pripravila majhni presenečenji v obliki das ploščic. Verjetno lahko uganete, da so bili pikapolonice. Na zadnjo stran, sva napisala kratko zahvalo in vse skupaj zapakirala v vrečki iz blaga, mehko podloženi, da se ploščicam zagotovo ne bi nič zgodilo.

Vrečki je Maj sam porisal, jaz sem dodala še fimo gumbke za popestritev. Vrečki se tudi zapirata, tako da upam, da jima bosta našli še kakšno novo uporabno vrednost.

Elvira in Tina še enkrat vama hvala za čudoviti dve leti, v katerih je Maj z vajino pomočjo postal samozavesten, radoveden, vesel fant. Hvala vama za izkušnjo, da lahko otrok, po tem ko dve leti vsak dan joka, da ne gre v vrtec, v enem tednu vrtec vzljubi. Hvala vama za vajino toplino, vajino ljubezen.

Maja

9 komentarjev:

  1. Luštni darilci si pripravila.
    Sama sem ob takih prelomnicah ponavadi vsa solzna. Pa čeprav jih ne dojemam kot konec nečesa dobrega ampak kot začetek nečesa novega, ravno tako dobrega.
    Kar brez skrbi, šola ni tak bavbav kot nekateri pravijo, res ne.

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpatični darili za zlati vzgojiteljici.
    Da ti je kakšna solzica silila iz očesa, je razumljivo. Zdaj pa veselo v poletje, v počitnice in novim dogodivščinam naproti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super pozornost in všeč mi je, da ste oba sodelovala pri izdelku. Tudi jaz vam želim brezskrbne počitnice in naj vam bo vstop v šolo vseeno lepa izkušnja.

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako lepo, kolk pridna mami!!!! Najbrž vzgojiteljici tako lepih daril ne dobita pogosto, vsaj če sodim po sebi, k ne znam nič boljšega, kot kakšno čokolado ali bonboniero dat.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno darilo sta izdelala!Srečno v šolo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako super darilo. Tudi meni je všeč, da sta se ga lotila skupaj! Maj je pravi slikar, čudovito poslikavo je naredil.

    OdgovoriIzbriši
  7. ♥ ♥ ♥ a ni luštno, če so super vzgojiteljice :)
    Mi imamo pri obeh fantih srečo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...