ponedeljek, 18. maj 2009

Poletje, jaz sem pripravljena!

Zadnji dnevi so potekali v znamenju prvega rojstnega dneva mojega malega nadebudneža Črta in odhoda nazaj v službo. Priznam, da me je kar malo stiskalo, saj je bilo doma reeeees fino. Ampak na srečo delam v družinam prijaznem podjetju, tako da ni bilo problema, ko sem izrazila željo po krajšem delovnem času. Pa še čez tri tedne grem že na dopust, da porabim še starega, tako da se res ne bi smela čisto nič pritoževati, vem. Ampak mojo pikico bom pa vseeno zelo pogrešela, čeprav vem, da ji ne bo hudega.

Zadnji teden je bil zato ustvarjalno podrejen izdelavi daril za nekaj ljudi, ki praznujejo v kratkem, nekaj pa sta dobila tudi Črt in Maj. A o tem drugič. Naj se pohvalim, da sem nekaj naredila tudi zase.





Tole torbo 2 v 1 sem imela ogledano že od marca, tudi blago sem že kupila, a potem ni in ni bilo časa. Pa me je zadnjič Marička spomnila nanjo, ko je tudi izdelala svojo 2 v 1 lepotičko.

Kroj sem našla na netu, na blogu od Lula Loise, skupaj z zelo natančnimi navodili za izdelavo. Všeč mi je bil, ker je torba velika, da vanjo lahko poleti spravim vse za pohajanje, od denarnice, sončnih očal, kreme za sončenje, mokrih robčkov, rezerve pleničke za malega, tankih majic z dolgimi rokavi za vsak slučaj, kakšne vode, palčk, pa še za kakšen avtek ali bagarček ostane prostora. Poleg tega lahko torbo nosim obrnjeno na obe strani. Ena je bolj navihana, druga bolj resna, tako da bo za vse priložnosti. Res ne vem, katera mi je bolj všeč ;)

Če vas zamika izdelava te torbe, bi vam svetovala le, da naredite daljše ročaje, če jo boste želeli nositi "po poštarsko", saj so zame, ki sem sicer višje postave, za to prekratki. Ročaje lahko tudi malce zožaste.

Upam, da se bomo novega ritma doma hitro navadili in bom v sedaj veliko bolj natrpan urnik lahko kmalu spet vključila meni tako drage urice za moje ustvarjanje.

Naj se za konec zahvalim še Tanji in Nataši, ki sta mi podelili nagradico za moj blog. To mi res veliko pomeni, saj sta prav njuna bloga med tistimi, ki jih z največjim užitkom spremljam, ki sta pogosto navdih za nove izdelke in katerih komentarji mi tako pogosto polepšajo dan. Hvala vama! Nagradico z največjim veseljem podelim naprej kar vsem blogerkam, ki ustvarjate s srcem in svoje umetnije delite z vsemi nami, vsem, ki si vzamete čas, da mi pustite na blogu komentar ali nasvet, skratka vsem, ki nas druži ista ljubezen ... ljubezen do ustvarjanja.

Bodite lepo in da bi našli čim več časa zase in svoje ustvarjanje.

Maja

9 komentarjev:

  1. Super torbo si naredila, mi je zelo všeč! Sedaj bom pa tudi jaz prišla do nove torbice:) Ta kroj že dolgo iščem, hvala za povezavo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pismo...pa je šel moj že napisan komentar po gobe :(
    OK, pišem še enkrat ;)
    Čudovita torba in hvala za link! Bo treba zdaj moji mali torbici še večjo sestro zašiti.
    In čestitke za nagradico ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super torbica, tudi mene že dolgo mika, ampak imam še vedno slabe spomine na šivanje. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Maja, moram ti priznati, da imam eno grdo razvado. Kadar koli pridem na tvoj blog rečem. IIIIIII, to bom pa tudi jaz naredila. Pa sem za enkrat ostala samo pri besedah. Noro so mi všeč tvoje DAS tablice (tako jim jaz pravim), sedaj pa tale torba. Nora sem na velike torbe. Jaz enostavno vse rabim. In ta je ravno taka, ki jo jaz rabim. Mogoče pa pride enkrat na vrsto tudi ta torba. Hi, hi, hi!!! Ti sporočim, če res.

    Bodi lepo! Tanja

    OdgovoriIzbriši
  5. Veliko sreče pri vrnitvi na delo, predvsem pa pozdravljam tvojo odločitev po krajšem delavniku. Otroci so vse preveč dragoceni in njihovo otroštvo prekratko, da ga ne bi imeli čas užiti! Torbici sta pa super!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau... obe torbici sta super lepi in bosta prišli zelo prav v teh poletnih dneh.

    OdgovoriIzbriši
  7. Superfini torbici - prepričana sem, da se bosta super nosili :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lep delovni začetek ti želim. Jaz sem dober teden dni "poporodniških" delovnih dni že prebrodila in ni tako hudo. Obojestranska torbica pa je super in hvala za povezavo - verjetno se bom tudi jaz lotila in si eno izdelala. Všeč so mi tvoji izdelki in želim ti čimveč prostih produktivnih ustvarjalnih uric.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...