nedelja, 11. december 2016

Praznujem in obdarujem - 8 let :)

6. decembra je moj blogec Čas za kreativnost praznoval že celih

8 let! 

Vse najboljše blogec. :)

Pred osmimi leti, medtem ko je mlajši takrat polletnik spal, sem na internetu iskala ideje za rojstnodnevno praznovanje njegovega starejšega bratca. Pri tem sem naletela na prve bloge slovenskih ustvarjalk in bila sem navdušena.

Rada ustvarjam že od rojstva, a deliti svoje izdelke na spletu je bil zame velik korak. Spomnim se, da sem se počutilo izpostavljeno, ranljivo, a mi za to odločitev vseeno ni bilo nikoli žal. Hitro sem ugotovila, da so slovenske ustvarjalke neverjetno pozitivne osebe, polne spodbud in vedno pripravljene pomagati z nasvetom, če sem ga potrebovala. Vse to mi je vsa ta leta dajalo zalet, energijo, za kar sem jim neizmerno hvaležna. 


Ker se je vse začelo zaradi mojih dveh nadebudnežev, sem  se odločila, da letošnji rojstnodnevni bonbonček temu primerno obarvam. 

Rojstnodnevno darilce
  • knjiga Najlepše pravljice, ki jo pri nas z veseljm prebiramo že leta. V njej boste našli najbolj znane pripovedke, od Sneguljčice, Janka in Metke ter Volka in sedmih kozličkov, Obutega mačka, do malo manj znanih a nam zelo ljubih, kot sta pravljici Tri želje in Gospod Kokot. Pravljice so opremljene s čudovitimi ilustracijami.
  • Označevalec za knjige v obliki jelenčka, da boste vedno vedeli, kje ste ostali in da bo branje malo bolj decemrsko obarvano.
  • Mehkega prijatelja Duhca Boo-ja, ki zvečer zelo rad bere dobre pravljice v topli postelji in skrbi, da otroci ponoči mirno spijo. Zelo uspešno, preverjeno namreč preganja strah pred temo.

Kako lahko sodelujete v žrebu za darilce?

Sodelujete lahko na dva načina:

Preko FACEBOOKA
  1. Pridruži se mi na moji Facebook strani
  2. Deli Facebook objavo z nagradno igro na svojem Facebook profilu
  3. V komentar Facebook objave napiši, katero pravljico bi priporočil drugim in povabi k sodelovanju vsaj enega prijatelja ali prijateljico, ki ima rad(a) pravljice.
 ali

Preko BLOGA

1. Pridruži se mi na blogu.
2. Deli objavo na svojem blogu ali drugem profilu.
3. V komentar pod to objavo napiši, katera je tvojo najljubša pravljica, katero pravljico bi priporočil drugim.

Prejemnika nagrade bo določil naključni žreb v nedeljo 18.12.2016 ob 16 uri, tako da bo še dovolj časa, da darilce pride pod smrekco do božiča. 

Želim vam pravljični teden, 

Maja



8 komentarjev:

  1. O, Maja, čestitke za častitljivih 8 let ;) sva zgleda začeli skupaj (moj b(r)logec praznuje 8 let januarja ;)
    Krasne stvari delaš, le tako naprej. Pravljice pa so mi vse zelo všeč, ker imajo srečne konce ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, Moi. To pomeni, da bom lahko kmalu tudi jaz tebi čestitala. :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke, počasi se bo iz otročka spremenil v najstnika ta tvoj blogec. Rada pokukam k tebi in občudujem tvoje estetsko izdelane in pravljične izdelke.
    Pravljice...mhmhm Rdeča kapica :-) klasika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Hali!
      Upam samo, da potem ne bo tak križ z njim, kot je z najstniki. ;)

      Izbriši
  4. O, Maja čestitam :) Tvoj blogec je eden izmed prvih, ki sem jih odkrila, vedno rada prebrala in tudi sama izkusila, kako prijazne ste slovenske ustvarjalke :))Vse dobro še naprej. Moja najljubša pravljica pa je uuuu, ni samo ena, ampak bi pa morda dala v ožji izbor Pepelko in koroško ljudsko pravljico Hvaležni medved.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Keltika. Tudi k tebi že leta rada pokukam, pri tebi se vedno počutim tako domače. In hvala za idejo za pravljico, Hvaležnega medveda pa še ne poznam.

      Izbriši
  5. Čestitke Maja, 8 let, to je pa res že lepa doba. Zelo rada pokukam k tebi, saj je tvoj blogec tako poln različnih izvirnih in krasnih izdelkov. Še posebej občudujem tvoje šiviljske sposobnosti, saj sama v tem res nisem vešča.
    Tale tvoj duhec je tako zelo simpatičen, ker se mu tako svetijo okice, kot bi se mojima puncama (8 in 9 let), če bi se nam sreča nasmehnila in bi dobile tvoj prekrasen bonbonček.
    Moja najljubša pravljica...uh, ta je pa težka, čeprav smo sedaj z mlajšo punco čisto v branju in pravljicah se težko odločim za eno samo...ampak, če se že moram odločiti, naj bo to Kdo je Vidku napravil srajčico.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej hvala za sodelovanje. Združila sem vseh 59 sodelujočih na moji Facebook strani in vas tu na Blogu in naključni žreb je bil tokrat na strani Nine Pozderec, ki je sodelovala na Faceboiku. Dekleta hvala vam za sodelovanje in ideje za lušne pravljice, ki jih že dolgo nismo brali, pa bi jih lahko spet vzeli v roke.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...