sobota, 2. januar 2016

Naj bo kreativno!

December je minil, dobri možje so razveselili vse pridne velike in male otroke in pred nami je še vedno 365 dni, da izpolnimo novoletne resolucije. Ste letos sprejeli kakšno novoletno odločitev? Jaz sem, dve. Da bom bolj pridno migala in spet več ustvarjala. Želim si več časa za kreativnost, več ustvarjanje v svoji sobici.


In zakaj se sploh trudim? Zato ker so minute, ki jih preživim v ustvarjanju, med barvami, vzorci, kombiniranjem neprecenljive, ker me polnijo z energijo, ker ustavijo čas, ker v njih preprosto neizmerno uživam. In zakaj novoletna resolucija? Zato ker v tempu vsakdana na to prerada pozabim. Se tolažim, da verjetno nisem edina.

Tako se poslavljam od veselega decembra, od dobrih treh mož in grem temeljito pospravit svojo sobico, da bom lahko v njej uživala naslednjih 365 dni, da bo v njej spet prostor za mojo kreativnost.

Želim vam vse dobro v letu 2016, da bi se vam izpolnile vse želje in da bi dosegli svoje cilje, če ste si jih zadali. Ste si jih?

Sedaj pa pospravljat! :)

Maja

7 komentarjev:

  1. Želim ti čimveč srečnih in ustvarjalnih uric v tvoji ustvarjalnici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, letošnje leto ti bo dodalo še en dan :) Naj bo vsaj ta res ustvarjalen, samo tvoj :) Želim ti čim manj ovir pri uresničevanju tvojih resolucij.

    OdgovoriIzbriši
  3. iii jaaa tudi jaz imma takšne želje, najprej sem pospravila vse novoletne stvari - nožke, trakove, papirje in naredila prostor za ustvarjanjem kakšnih drugih stvari... Vse lepo tebi in tvojim in hvala za čudovit paket, ki je med prazniki prišel v naš nabiralnik :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudoviti paketki
    Maja tudi tebi vse dobro v tem novo rojenem letu
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Ti paketki so svetovni :)) Jaz nekako nimam navade, da bi si postavljala posebne cilje ob začetku leta. Povsem sem odprta zanj in predvsem upam, da bo veselo in zdravo. Hvala ti in vse dobro, lepo in ustvarjalno tudi tebi. Predvsem slednje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Simpatični paketki.
    Maja, želim ti veliko ustvarjalnih trenutkov in vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz ti želim čim več ustvarjalnih uric in odličnih idej. Čestitke za postavljene cilje, jaz ponavadi ostanem kar brez njih. No, prvi in pravzaprav edini je, da pospravim moj bunker, kjer je totalen "rastur".

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...