ponedeljek, 7. december 2015

Bonbonček - praznujem in obdarujem

Vse najboljše dragi blogec!

7 let  :)


In skoraj:
300 objav
300 različnih izdelkov
500.000 ogledov strani


Kam ste največkrat pokukali? Največkrat ste obiskali objavo Brezplačni kroji z navodili za šivanje sedaj na enem mestu, zelo se vam je dopadel tudi  Bakugan presenečenja in moje Kvačkanje na kavču.

In to še ni vse! V tem času sem spoznala čudovite ljudi, ki nam je skupno veselje do ustvarjanja in prav to je največji dar, ki mi ga je ta blogec poklonil. Hvala vam za vse spodbudne besede, nasvete, pozitivno energijo, da ste pripravljeni ljubezen do ustvrajanja deliti z menoj. Hvala iz srca.

Da malce proslavimo, sem pripravila tudi majhno darilce. Slonček broška, ki vam bo zagotovo prinesel srečo in nekaj ustvarjalnega materiala za vaše ustvarjalne projekte.



Med vsemi, ki boste pustili komentar pod to objavo do ponedeljka 14. decembra 2015 do polnoči, bom naključno izžrebala enega nagrajenca. Srečno in hvala!

Maja

16 komentarjev:

  1. Maja 7 let!! čestitam, to pa je pravljična obletnica! Tvoj blogec je eden izmed prvih, ki sem jih našla in moj velik navdih, ničkolikokrat sem brkljala po tvojih objavah :) Hvala za vse, kar si delila, za prijaznost in za navdihujoče izdelke. Ostani kreativna, z iskricami in veseljem do vsega kar te obdaja. Še na mnoge objave, blogec :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke:) Tudi jaz že dolgo časa spremljam tvoj blog in je fino, da spet več objavljaš, ker imaš lepe stvari za deliti z nami)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, čestitke. Res smo ena velika ustvarjalna družina.
    Še na mnoga leta polna idej in čudovitih izdelkov!

    OdgovoriIzbriši
  4. Maja, sedem let je takšna pravljična številka in čestitam za vse objave, preko katerih smo spoznali tvojo ustvarjalno raznolikost. Pa še kar tako naprej, saj vedno rada pridem na obisk.
    Ta bonbonček je topel in nežen ter prinaša srečo. Le kdo bi se ga branil.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sedem je tudi moja magična številka. Čestitke za tako dolgo dobo, vrsto objav in čudovite izdelke, ki si nam jih pokazala v teh letih. Želim ti še veliko ustvarjalnih let, idej in seveda izdelkov. In hvala, ker vse to deliš z nami.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo Maja...hitro čas leti :-) in 7 je pravljično število... Verjamem, da bo prineslo veliko lepega in uspešnega! <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke ustvarjalna mamica. Tudi jaz se nebi branila tega super lepega darilca :). LP asja

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za pravljičnih 7 let
    prekrasne objave,
    rada pokukam k tebi.
    Pripravila si prekrasen bonbonček.
    Slonček je fenomenalen
    lep večer Tamara

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke tvojemu blogecu za vse te objave in tebi za vse te izdelke, ki stojijo za objavami. Lepo je biti del tega ustvarjalnega sveta. Na še veliko objav in izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke :) Rada pokukam na tvoj blog, je všečen in poln dobrih idej. Še tako naprej :)
    Lp, Irena

    OdgovoriIzbriši
  11. sedem let, joj ta leta res prehitro tečejo..ampak ja čudovit je ta blogerski svet... Čestitke in komaj čakam naslednjih objav!

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za vsa leta in objave. Čeprav sama ne šivam, rada občasno pokukam na tvoj blog, saj si polna svežih idej. Slonček je čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  13. Pozdravljena!

    Rada pokukam v vaš blog, da dobim kakšno idejo. Vaši izvezeni tulipani z blazine krasijo moj prt na mizi, pa še kaj bi se našlo.

    LP, Majda

    OdgovoriIzbriši
  14. Pozdravljena Maja, slučajno sem naletela na tvoj blog in sem popolnoma navdušena nad tvojimi izdelki. Postala sem tudi tvoja spremljevalka, da ne bom več zamudila kakšne objave.
    Podarjaš krasen bonbonček, ki bi ga bila zelo vesela.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Tukaj pa še jaz pustim svoj odtis. Pritegnil me je slonček, to pa zato, ker sem tudi jaz letos spet šivala - rokavičke. Pa čestitke za toliko objav.

    OdgovoriIzbriši
  16. Iskrena hvala vsem za tople in spodbudne besede. Res sem vesela, da se radi vračate v moj kotiček in v njem najdete tudi navdih za kakšen svoj izdelek. Katera je zmagovalka tega bombončka pa objavim v naslednji objavi. ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...