ponedeljek, 3. avgust 2015

Reciklirana steklenička - ustvarjalno poletje #1

Koliko časa že nisem pokukala v tale svoj tako ljubi kotiček! Za nami je zelo pestro šolsko leto, ki mi je pobralo vse atome energije in sem zadnje dneve odštevala še bolj navdušeno kot otroka. Časa za ustvarjanje skoraj ni bilo, le kakšna malenkost sem in tja bolj iz nuje kot iz veselja.

Tudi letos sem na dopust vzela nekaj ustvarjalnega materiala, ki je bil že pošteno zaprašen. Brez prave ideje, cilja, samo za vsak slučaj.  Danes sem res sem vesela, da sem ga. Dopust je bil dopust v pravem pomenu besede in v senčki trte s pogledom na morje navdiha res ni manjkalo.


Veliko smo reciklirali in flaške Orangine, s svojo prikupno obliko kar kličejo po poslikavi. Uporabila sem, kar sem pač imela s seboj. Pobarvala sem jo z akrilno barvo, okrasila z žico  in mat belimi perlicami. Domov pa flaška le ni prišla z nami, saj sem jo poklonila lastnikom apartmaja ob odhodu. Tako čudoviti ljudje so, da ne moremo drugače kot da se že leta vračamo k njim.

Poslikana flaška vazica je bila všeč tudi mlajšemu, ki jo je poslikal po svoje. Tale otroška kombinacija mi je sila všeč. Steklenička je prišla z nami domov in prinesla morski pridih tudi na našo verando.


Domov smo prinesli še nekaj stekleničk, da jih poslikamo in ustvarimo unikatne vazice za na mizo.

Kaj vse  smo še scoprali, pa pokažem naslednjič. Želim vam čudovito, mirno in dooolgo poletje, da bi našli veliko časa za stvari, ki vas veselijo.

Maja

5 komentarjev:

  1. Maja, če si v službi, se lahko dobiva na malici :) sem cel avgust tam. Držim pesti, da bo novo šolsko leto lažje. Luštna predelava skodelice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z veseljem in hvala. :)
      Ti pišem, da se zmeniva.

      Izbriši
  2. Lep razgled res kliče kreativnost. Lepo ste izkoristili in upodobili poletje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo da si se oglasila po dolgem času in nam pokazala te lušne stekleničke. Me veseli, da si si nabrala nekaj sveže energije in tudi jaz upam, da bo novo šolsko leto lažje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, tebe pa res ni bilo celo večnost :)
    Krasno si ustvarjala na morju in me veseli, da si si nabrala novih moči.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...