torek, 3. julij 2012

Torbica - ruzak za najlepšo deklico s krokodiljimi solzami

Triletna deklica pride domov in joče, ker ji je "prijateljica" v vrtcu rekla, da je vedno grdo oblečena. Sama imam dva fanta, ki jima je vsaj za sedaj čisto vseeno, kaj imata oblečeno in ali sploh imata kaj oblečeno. Nekako za te reči res nimata časa. Domnevam, da spol tu igra svojo vlogo.


Kritika pa ni prizadela le male punčke,  prizadela je tudi njena starša. Pa da ne bo pomote. Punčka nikakor ni grdo oblečena. Res pa ni cela v roza, v rožicah, perlicah, svetlečih okraskih. Je zelo prikupna mala deklica, lepo in praktično oblečena. Morda deklica danes še ne zastopi, a ima srečo, ker ima dva ljubeča starša s pravimi vrednotami. Starša, ki jima ni vseeno, da je njuna punčka žalostna. Starša, ki sta mali punčki poskušala razložiti, da so v življenju bolj pomembni dobri odnosi, varnost, kot da bi ji tekla kupit novo "kulsko" kiklco. Ne dvomim, da bo mala deklica zrasla v res fejst malo gospodično, ki bo stala za svojimi prepričanji in je take in podobne opazke ne bodo prišle do živega, saj bo vedela, da so povsem nepomembne.


A ker je ta mala punčka danes vseeno stara šele tri leta, sem jo želela presenetiti z nečim, kar bo "coolsko" in unikatno in samo njeno. Sešila sem ji ruzak vrečko posuto z vilami, v katerega lahko spravi svoje drobnarije za v vrtec ali kar tako.

S tem sem porabila skoraj zadnji kos tega vilinskega blaga iz Kilometra in mi je kar malo hudo, ker je bil res idelen za vse male vile.

Imajte se lepo, bodite samosvoje in bodite ponosne na to. Najlepše ste točno take kot ste. A ne? ;)

Maja


11 komentarjev:

  1. Čudovita je! ;) Gotovo jo bo vesela :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna je, nežna, punčkasta in samo njena.Takšne ne bo imel nihče!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna torbica in čudovitih barv! To bo deklica vesela :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, včasih je med otroki izrečenih precej krutih besed, ki ranijo.
    Torbica, ki jo je dobila deklica je fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vilinska torbica je res kulska. Čudovito od tebe pa je, da si opazila to deklico in njeno "težavo", ki to ni in jo boš presenetila s tako dragocenim izdelkom. Super si!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne moreš verjet, da se začne že pri tako malih. Vilinska torba je nadvse kulska in Živa bo zagotovo zelo zelo vesela.

    OdgovoriIzbriši
  7. Brez bese sem ostala. Uboga punčka. Otroci so zelo iskreni in za razliko od odraslih ne vejo, da bodo z besedami zelo prizadeli prijatelje.
    Je pa lepa torbica ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Naredila si prekrasno torbico iz čudovitega blaga. Si kot sončni žarek in tvoje delo je vredno vse pohvale. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Otroci znajo biti zelo hudobni in upam, da deklice niso preveč prizadeli ter da bo kot odrasla imela prave vrednote. Torbica je strašno kjut, prepričana sem, da bo Živa vesela.

    OdgovoriIzbriši
  10. Prijazno si pocrkljala malo deklico. Čeprav ve, da prava oblačilca in dodatki ne pomenijo, da si zato kaj boljši.. pa jo bo tole vseeno razveselilo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...