nedelja, 18. december 2011

Venček z otroškim pridihom

Tudi naša vrata je letos popestril venček. Zelo modernističen in narejen izpod rok mojega 3,5-letnika s čisto malo moje pomoči.


Venček iz stiroporja je sam prebarval z akrilno barvo. Sedaj že ve, da mora biti s temi barvami bolj previden, saj se hitro sušijo in se suhe težko odstranijo. Nato sva ga ovila s tanko srebrno žičko, kjer je bilo malce več težav, tako da sem ta del naredila jaz. Malo večji otroci pa mislim, da težav ne bi več smeli  imeti.

Sledil je še najbolj zabaven del. Pisane perlice, bucke in raznorazne kombinacije. Pa brez skrbi. Niti enkrat se ni pičil. :)

Veste, kaj mi je največ vredno? Njegov ponosen izraz, vsakič ko pridemo do vrat in zagleda svoj izdelek. Lepo je najti dovolj časa v teh dneh, da lahko v miru ustvarjamo. Sami ali s svojimi najmlajšimi. Je pa to res pravi izziv, kajne?

Maja

9 komentarjev:

  1. Baš interesantan, šaren i nadasve drugačiji vijenac!:)
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušten, unikaten.. super, da ustvarjate skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super mu je uspelo, kako, da ne bo ponosen!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Res mu je čudovito tole uspelo in upravičeno je ponosen. Koliko v resnici znajo ti majhni otoci, samo dovoliti jim je treba.

    OdgovoriIzbriši
  5. 3,5 letnik? Skoraj ne morem verjeti. Priznam, da sama verjetno ne bi bila sposobna. Prekrasen je. Vse pohvale malemu ustvarjalcu, ki ima gene očitno po mamici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lep in živahen venček. Pravilno je da je ponosen saj ga je naredil prav čudovito. Bravo tudi tebi da ga spodbujaš h kreativnosti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mladina obvlada, ni kaj! Prav simpatičen venček krasi vaša vrata.

    OdgovoriIzbriši
  8. Simpatičen venček. Si ga kar predstavljam, malega mojstra:-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...