torek, 12. julij 2011

Poštempljali smo vse :)

Če odštejem zabavo, ki jo imajo mali otroci s štempiljkami, večje vrednosti v njih nisem videla ... do pred kratkim. V Mladinski knjigi sem našla tako lušne štempiljke! Vzela sem kar dva  kompleta: komplet divjih in komplet domačih živali. V vsaki je pet odraslih živali z mladički.


In sva se lotila z najmlajšim triletnikom. Najprej sva reciklirala dve enobarvni beli majčki od starejšega, ki sta se ponašali s flekci od sadja in sladoleda. Uporabila sva nove štampiljke in barvo za tekstil, ki sva jo nanašala z gobico neposredno na štampiljke. Enako lahko uporabite tudi druge oblike, midva sva naprimer pokrovček za krogce.


Na koncu sva poštempljala še na hitro sešite poletne 3/4 hlače.


In potem sva se ustavila... no, vsaj za sedaj. Imela sva se super in nastali so res unikatni kosi oblačil. Da ne omenjam, kako važen je sedaj mlajši v vrtcu v svojih avtorskih majčkah! Toplo priporočam.

Imate tudi vi kakšno idejo, kako še uporabiti štampilke, razen za voščilnice?
Bodite lepo.

Maja


p.s. Na blogu o našem stanovanju v Postojni, ki mu iščemo nove prave lastnike, smo se sprehodili po največji sobi stanovanja, ki je pri nas tri v enem. Lepo vabljeni, da nas obiščete.


9 komentarjev:

  1. Prav rada verjamem, da sta pri tem ustvarjanju oba uživala. Luštne unikatke sta ustvarila. Prva majčka z zebro mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fajn sta polepšala otroška oblačila in verjamem, da je bil mlajši važen.
    Hm, štampiljke uporabljam še za tatuje. Ko pridejo nečaki na obisk, si vedno izberejo eno štampiljko, da jim naredim tatu :) Pa tudi za slike na das maso so štampiljke uporabne.
    In hvala za obisk v vašem domu. Upam, da kmalu dobi nove, prijazne lastnike.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično! Odlično! Ja imam puno malih štambilja koji se, nažalost, ne mogu upotrebljavati na odječi jer su premaleni. Ovi vaši su baš odlični!
    Prva majica je moj favorit! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne zmanjka vam idej in tako super je pogledati, ko delate vse skupaj. Res unikatne zadevice. Morda bi se dale štampiljke uporabiti tudi na steni.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna oblačila so nastala in super za idejo pa še uživala sta!

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštno in zabavno! štampiljke pa res pridejo prav prav povsod - pri res vseh poslikavah. Otroci pa pri štemljanju res uživajo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nekaj super idej za štemljanje se mi dale, hvala :)

    @Helena tebi pa najlepša hvala za tako prijeten obisk v našem stanovanju. Je bilo lepo s tabo takole poklepetati :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super ideja in še lepša izvedba. Saj se mali ustvarjalec važi upravičeno ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Enkratna ideja in čestitke za super izvedbo! LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...