nedelja, 28. november 2010

Da kovačeva kobila ne bo bosa

Rada šivam otroške predpasničke. Amapk, mi je res nerodno priznati, da glede na to, koliko sem jih naredila, da sta moja tamala dva svoje že dolgo nazaj prerasla, pa še kar nimata novih. V planu jih imam že od pomladi... Ker se bliža veseli december, peka piškotov in še česa, je bil sedaj res skrajni čas, da neham prelagati in se lotim.

Tako je nastal manjši za Črta

in en večji za Maja.

Hrbtna stran je cela v svetlejši modri barvi. Dobita ga kot presenečenje, ko bomo prvič pekli piškotke. In to bo kar kmalu :)

Z novim fotoaparatom se še spoznavava in mi še ni uspelo vsega pogruntati. Temne črte in trakovi so v resnici zelo temno modre barve in ne črne.

Se tudi ve že veselite opojnega vonja po piškotih, lučk in vsesplošnega direndaja? Jaz se, čeprav priznam, da bi mi kakšen dodaten teden še kako prav prišel.

Maja

11 komentarjev:

  1. Ja, se veselim in komaj čakam, ko bo zadišalo po teh omamnih vonjavah. Jaz pa bi, namesto dodatnega tedna, imela kar štiri tedne dopusta :)
    Predpasnika sta tako kjuti, da se ju še starejši ne bi branili! ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Ane, ta dodaten teden, kdo bi nam ga dal, pa da bi bil še z dopustom okrašen... Nastala sta dva čudovita predpasnika!!! LP

    OdgovoriIzbriši
  3. super predpasnički, prav gotovo bodo zato piškoti še bolj dišali :)
    zadnja leta mi predstavlja december eno samo bezljanje... malo je kriva služba, malo sem pa sama. tako, da bi lahko imel praznični mesec poleg štirih delovnih tednov štiri dodatne tedne in še štiri teden dopusta :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna sta in veselje bo še večje, če bo darilu sledila peka piškotov ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita predpasnička sta nastala!

    OdgovoriIzbriši
  6. vedno občudujem tvoje pisane predpasničke. jaz nameravam zašiti le-te za naše pravljične ustvarjalce nekje v juniju kot zaključek naših srečevanj. a mi namigneš mere za otroke konec 3. razreda, torej stare približno 8?

    OdgovoriIzbriši
  7. Čeprav tako čakamo, nas na koncu vedno prehiti ta december in vso dogajanje. Ja, neizmerno se že veselim vsega tega. Najraje takrat kar sama pohajkujem po mestu in brskam za darili. Otroka bosta pa navdušena nad tema dvema predpasnikoma, v to sem prepričana.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito boš opremila mala peka :) S tema predpasničkoma bo sigurno še bolj zabavno in veselo.
    Uživajte.

    OdgovoriIzbriši
  9. prekrasno i jako kreativno Majo, bravoo!
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  10. Na mojem blogu te nekaj čaka... :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...