ponedeljek, 4. oktober 2010

Nekaj najljubših reči

Živa, topla, rumena barva, mehki medvedki in žogice vseh velikosti in barv. To so tri izmed Črtovih najljubših stvari. Ker sva septembra začela hoditi na gibalne urice k palčkom malčkom, se je pojavila potreba, po manjšem ruzaku/vrečki, kamor bi Črt spravil supergice in sok. Opažam, da so drugorojenci pogosto zapostavljeni, ker vse dobijo od starejših. Zato še z večjim veseljm zašijem tudi kaj posebno zanj, saj je veselje ob takih darilcih res neprecenljivo.


Upam, da bo sedaj s še večjim veseljm hodil na te urice, kjer se fino nateka, napleza, nakotali in naskače, da potem samo še v posteljo pade ;)

Usklajevanje vseh obveznosti, ki jih je prineslo prvo šolsko leto, aktivnosti, ki so prišle zraven, je še vedno izziv in časa za ustavrjanje zaenkrat skoraj ni. Se tolažim, da še malo, pa se bomo navadili novega ritma in bo vse lažje.

Zato bi se na tem mestu samo zahvalila Simoni in Ivanjščici za nagrado, ki sta mi jo podarili. Nisem se uspela zahvaliti niti Andreji, ki me je pozvala naj napišem deset najljubših stvari. Sem v mislih sestavljala seznam, ki pa ni prišel do vas. Na njem bi se našli moji čmrlčki, poletni večeri, ki tako sladko dišijo, morje v vseh oblikah, plavanje, pogled iz visokih hribov, čokolada, čeprav bi se je rada odvadila, dobra knjigo na kavču, barve, ki jih zna skombinirati le narava, drdranja mojega šivalnega stroja in sončni žarki na mojih licih. Komaj uspem malo preleteti, kaj vse čudovitega ste ustvarile, za komentarje in kaj več pa mi žal zmanjkuje časa. Pa saj bo kmalu bolje.

Bodite lepo in še naprej ustvarjajte prekrasne izdelke,

Maja

6 komentarjev:

  1. Kako krasen nahrbtnik!Barvit in topel!

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasan ruksak!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. če pa zdaj ne bo čmrljček še z večjim veseljem poskakoval in plezal... TO je ruzakec za otroke :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Živa, simpatična, pozitivna in uporabna! 4 v enem:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, kot pravi Maja, 4 v 1 :-) Super je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super nahrbtiček je. In vrjamem da je tvojmu fantku zelo všeč.

    Mimogrede na mojem blogu te čaka sončna nagradica.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...