petek, 3. september 2010

Ti si moj sonček

Vsi, ki imate majhne otroke, veste, kako stresen je prvi odhod v vrtec. Tako za starše kot za otroke. Če imaš srečo, te tam pričakata dve topli vzgojiteljici, h katerima se otrok z veseljem vsak dan vrača. Ja, pri Črtu smo imeli res srečo. Zato smo bili toliko bolj žalostni, ko smo izvedeli, da starejša vzgojiteljica odhaja v zasluženo penzijo, mlajša pa na porodniško.


Eno leto je Črt z veseljem hodil v skupino sončkov. Kako primerno ime so si izbrali! 31 avgust je bil uradno dan slovesa, vsaj takega, uradnega. Ker sta "mami" 14 sončkov bili res pravi sončici, sem se jima želela zahvaliti za čudovito leto. Zaradi dopusta, se je izdelava darila zavlekla na zadnji dan, ko mi je požarni alarm v Hali A v BTC-ju preprečil, da bi kupila potreben material. Tako sem se morala znajti z domačo zalogo.

Ideja z ogledalčkoma mi je bila všeč, ker je rumena tako topla, kot sta bili onidve, in vsakokrat ko se bosta pogledali v ogledalo, jima bo povedalo, da sta prava sončka. Zadaj sem dala še kratko posvetilo.

Sedaj pa novim zmagam naproti, kot skupinica levčkov.
Maja

7 komentarjev:

  1. Kooook luštno! Pa veliko lepih trenutkov med levi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo darilce za vzgojiteljici!V nadaljevanju pa naj bo tudi med levčki tako prijetno, kot je bilo med sončki. Vem , da bo!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. samo nekaj dni... no, kar nekaj dni, nisem bila na netu - lej no, koliko novega, in same mega stvari... pri tebi je tako pozitivno barvito, toplo, veselo - pravi mali pristanček:)
    koliko vsega lahko dajo dobre vzgojiteljice našim čmrljem... ki se jih z veseljem spominjajo tudi potem, ko so že veliki - če je vse, kot mora biti in kot je prav :)

    OdgovoriIzbriši
  4. To je tvoja pisava? Js bi tudi imela takoooo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam za tople besede :)

    @K, jaz bi tudi imela tako, pa nimam. Pomoč računalnika včasih prav pride.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo luštni, topli in veseli ogledali, ki sta našli topel dom. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...