petek, 25. december 2009

Vonj po božiču

Pa je prišel- dolgo pričakovani Božič. Od kar imam sama otroke, v tem obdobju še bolj uživam, ko opazujem njihove navdušene oči, ko čutim njihovo veliko pričakovanje, veselje. Prav zaradi tega je to obdobje še posebaj namenjeno ustvarjanju vzdušja skupaj z otroci, ne za izdelavo vrhunskih izdelkov. Peka piškotov, okraski, lepo pogrnjena miza, izdelava majhnih pozornosti za nam najdražje.



Včeraj sva z Majem iz domače zaloge ustvarila že zadnji dišeči aranžma za praznično okrašeno mizo (nageljnove žbice v pomaranči, mmmmm:), prt sva posula z raznobarvnimi zvezdicami narejenimi s štanco, prižgali smo vse svečnike kar jih imamo, zavrteli melodije in tiho uživali v soju lučk in svečk,v tem, da smo skupaj.

Tudi vsem vam želim, da bi v teh prazničnih dneh in tudi v prihajajočem letu našli čas za svoje najdražje, zase, za svoje ustvarjanje in vse, kar vam daje energijo in moč.

Miren Božič vam želim,
Maja

4 komentarji:

  1. naj bo tudi tebi lepo. toplo. in vsem tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmmm, prav zadišal je vaš aranžma!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, lepo je na Božič in bilo je lepo to leto deliti in opazovati ter občudovati vse izdelke. Hvala in tudi tebi in tvojim vse dobro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Božič je res poseben dan, če ga preživiš s tistimi, ki jih imaš najraje. Aranžma je pa zelo lep.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...