ponedeljek, 10. avgust 2009

Modra ali trening delanja popolnih zankic

Po vijoli, roza in rdeči, je na vrsto prišla tudi nebeško modra. Prav za k tistemu nebeško modremu krilu, ki sem ga nekoč kupila v turški trgovinici v Postojni. Trgovinico so po pol leta zaprli in bilo mi je kar malo žal, saj so bili izdelki prav šik in kvalitetni in bi jih komot lahko našli v kakšni zasoljeni modni trgovinici, cena pa je bila tu prav prijazna.


Z žico se še kar spoznavava. Tokrat sem imela temeljito vajo delanja lepih zaključnih zankic. Osnova je 0,6mm srebrna žica, dodatki pa steklene perle. Se pa tile modri stekleni kvadratki tako svetijo na svetlobi, da upam, da me ne zagleda kakšna sraka. Malce kičasto? Ah, pa saj je poletje.

Pa še malo manj posrečen posnetek, kako izgleda za mojim vratom. Obožujem V izreze, se vidi?



Žica me je res zasvojila. Če še koga mika, naj povem, da sem našla odlično stran, kjer je za takšne začetnike, kot sem jaz, vse nazorno prikazano, z ogromno navodil v sliki in videu. In kot me je spodbudila nekdanja žicomanka Renata, moram nujno preizkusiti še barvne žice, različne debeline in materiale... joj, koliko dela me še čaka! Upam, da Renata kmalu pokaže tudi kakšen svoj izdelek iz žice, ker me prav močno firbec matra, ko gledam njene fenomenalne ogrlice in druge izdelke. Tako profesionalne, da se prav nobenega ne bi branila.

Upam, da bodo na bližajočem dopustu otroci pridno čofotali in potem veliiiko spali, da bo mož zmatran od družinskega živžava in bo tudi pridno spal in da se bo tako našel moj čas.

Uživajte poletje,
Maja

7 komentarjev:

  1. Ta mi je zelo všeč. Moje barve, kratka za vratom in dolga v izrez.....super. Pa še super lepo je izpadla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštna in lepo se poda tvojemu izrezu :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Na vratu zgleda ogrlica prav božanska. Super!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne samo okrog vratu, tudi na prvi slikici zgleda ogrlica zeeeeelooooo lepo! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna ogrlica, tole žičkanje ti gre odlično od rok, kar tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res ti gre odlično od rok. Pa še modra barva ... njami :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...