torek, 14. julij 2009

Nepričakovano presenečenje

Prejšnji teden, ravno med družinskim prebolevanjem virozice, se mi je zgodilo nekaj res lepega, tako nepričakovanega, da bi to rada delila z vami.

Na mailu me je čakal mail od Hali. Katero barvo imam najraje in kakšen je moj naslov, če ji sporočim, ker ima paketek zame. Zame?

S Hali se sploh ne "poznava". Rada spremljam njen blog, kjer med številnimi različnimi tehnikami najdem veliko idej in nasvetov. Vem, da prekipeva od energije, da ima doma tri male nadebudneže in da obožuje svež kruh z domačo kislo smetano. Kot se je pokazalo, rada tudi obišče moj blog in mi pogosto pusti kakšen prijazen komentar. In sedaj ima paketek zame? Ampak, saj nisem zadela bombončka, niti nimam rojstnega dneva ... nič!?

Ji odgovorim da rdeča in pofirbcam, kaj bi to utegnilo biti. Izkaže se, da bom postala lastnica unikatne, ročno izdelane verižice. In to kar tako, samo zato, ker ji je všeč moj blog.


Bila sem čisto v šoku, saj tako prijetno presenetil me res že dooolgo ni nihče. Doma smo vsi bolj "praktični" pri darilih in dragi, čeprav ima veliko kvalitet, presenečenja niso ena izmed njih. In sedaj totalno presenečenje, od osebe, ki je sploh ne "poznam" in ravno to, kar sem si želela.

In to še ni vse. Le nekaj dni zatem poštar res prinese paketek. Odprem kuverto in pričakujem verižico, zagledam pa prekrasno, ročno izdelano, majhno škatlico.


Odprem in zagledam kup različnega ustvarjalnega materiala, od štanc, odtisov, mičkene štempiljke (moja prva :)), kuvertic, kamenčkov ... kot majhen otrok sem zlagala ven in se čudila. In na dnu tudi prekrasna verižica, ki se tako fantastično (že preverjeno) poda k moji beli bluzi in rdečemu krilu.


S tem presenečenjem mi je Hali polepšala ne le dan, teden, ampak se bom na to presenečenje spomnila vsakič, ko bo verižica krasila moj vrat. Hali, še enkrat HVALA! Hvala za darilo, za čas, ki si ga vložila v izdelavo in za pozitivno energijo, ki si jo delila z menoj.

Hali mi je dala misliti, kako zelo lahko nekomu polepšamo dan že z majhnim presenečenjem, gesto. Ker Hali v zameno ni želela nič, sem se odločila, da to pozitivno energijo nekako ponesem naprej in tudi sama nekoga presenetim.

Bodite lepo in želim vam, da bi tudi vas kmalu kdo tako lepo presenetil.
Maja

3 komentarji:

  1. Ja, Hali je res ena fejst punca.

    Darilce jepa krasno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, veseli me , da ti je darilo všeč in hvala za lep post :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jp, jp, to je pa Hali. Punca, za katero pravimo, da ima zagotovo pod posteljo škratke skrite - le kako bi sicer opravila vse, kar ji uspe?

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...