petek, 27. februar 2009

Darilo za dvojčka

Mala Julija si je res morala zelo, zelo, zelo, zelo ... zelo, zelo želeti bratca, da je dobila kar dva naenkat! Maksa in Eneja.

Dva fanta za oblečt in cela garderoba od starejše gospodične v roza barvi... Zato sem se odločila, da sem pri darilcu praktična. Nekaj za oblečt. Nekaj, kar bo samo njuno. In nastali sta ti dve majčki z njunima imenoma.


Baby obrazka in črke sem zrisala s Corelom ter sprintala na papir, ki se nalika na majico. Previdno zrezala in res temeljito prelikala. Majčki sem kupila v H&M - imajo veliko različnih barv in čisto enobarvne so, brez potiskov, izvezov, kar je kot nalašč za ustvarjanje na njih.

In potem je bila ura že pozna in ugotovim, da nimam nobene primerne darilne embalaže, zaloga papirja pa skoraj na nuli. Čisto nič uporabnega, darilo pa je šlo naslednji dan navsezgodaj že naprej. Zato sem malo improvizirala in iz šeleshamerja naredila še škatljico. Žal ni preveč dojenčkasta (niti modrega papirja nisem imela več) ampak svojo funkcijo je opravila.



Upam, da kmalu tudi od blizu vidim mala pobalinčka.

5 komentarjev:

  1. Uuu, super ideja. In embalaža je res izvirna. Res si se potrudila.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. kaj sta lušni majčki:)

    in škatlica je tudi imenitna:)unikatna..:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooooo kok luštkana obrazčka :)
    Takšne majčke se pa še jaz ne bi branila :))

    OdgovoriIzbriši
  4. kako imenitno darilo, vsaka mamica bi bila navdušena, malčki pa tudi, super ideja, super delo in tudi odlična embalaža.

    OdgovoriIzbriši
  5. kok je tole darilce luštkano :) super.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...