četrtek, 5. februar 2009

CD voščilnica za zaljubljenca

Bližjoče valentinovo me je spomnilo na izdelek, ki sem ga sicer naredila za poroko, a bi bil lahko prav simpatično darilo tudi za valentinovo.

Ko se je avgusta poročil moj bratranec, sem bila postavljena pred velik izziv. Oba z ženo sta umetnika: igralca, pisca iger in še bi se našlo. Oba tudi nesebično razveseljujeta otroke preko Rdečih noskov. Ker sta skupaj že vrsto let, smo bili pri darilu praktični. In prav zato se mi je zdelo, da moramo vsaj nekje biti malce bolj izvirni, da jima bo kaj ostalo v trajen spomin. In tako je nastala ideja CD voščilnice.

Ker poroka simbolizira ljubezen, trajno povezanost para, sem se odločila za idejo grafitov na steni, ki je bila moja rdeča nit.

Na prvo stran sem na zid postavila le srce in njuni imeni.



V notranjosti, smo na levi napisali voščilo in se podpisali, na desni pa je CD z istim srčkom kot na naslovnici. Na CD mi je dragi posnel 10 ljubezenskih pesmi, ki pojejo o večni sreči in ljubezni. S seznamom, mi je pomagal kar dobri g. Google.



Na zadnji strani je seznam pesmi.



Maja + Tomaž pa piše tudi ob strani.


Vse sem oblikovala z računalnikom (uporabila sem corel, kjer sem se sama naučila nekaj osnov) in sprintala na foto papir. In darilo/voščilo je bilo narejeno.

5 komentarjev:

  1. Odlično darilo! Zagotovo sta bila mladoporočenca zelo vesela takšnega darila. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelepo darilo in embalaža je super.

    OdgovoriIzbriši
  3. čist huda ideja in seveda izvedba:)

    OdgovoriIzbriši
  4. vau bravo.

    Še posebej za samo-učenje Corela.
    jaz se mučim z Adobe-om (illustrator first, photo second)
    in VEM da je trnovo

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...