petek, 31. julij 2009

Žicanje

Po prvi kvačkani verižici sem dobila zagon. Najprej sem se sprijaznila z dejstvom, da jaz in fimo pač ne greva skupaj, da se pa z žico toliko bolje zastopiva. Tako je nastal najprej nežno roza komplet, potem pa še rdeč, a tega vam lahko pokažem šele naslednjič, ko bo čisto dokončan.

Moj dragi, ki je navajen, da je cela jedilna miza v kuhinji polna materiala kadar me zagrabi ustvarjalna, me je tokrat samo čudno gledal. Jaz, kos žice in majhen kamenček. Eno uro. Me je že vprašal, če se mi je malo od vročine zmešalo... In končno se je ta kos žice le ukrivil približno tako, kot sem si želela. Vaja dela mojstra in sedaj mi gre že hitreje od rok.


Za zraven pa še čisto enostavna zapestnica, nanizana na en krog memory wire in zaključena tako, da se lepo zapne - brez tega je bila pretežka in je padala iz roke.

Nič posebnega. Nežen, lahkoten roza kompletek za popestritev nekaj kosov poletnih oblačil.

Bodite lepo,
Maja

6 komentarjev:

  1. Nič posebnega...ja pa ja. Elegantno in čisto drugačno. Super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super verižica. Nekaj nevsakdanjega in očitno se krasno poda k poletni garderobi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, ti in žica gresta super skupaj! Hitro pokaži še rdečega!

    OdgovoriIzbriši
  4. zelo lepo-poletno in nežno. pa še v mojih barvah :))) všečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja, mene pa zanima, kje v Postojni se najde kaj ustvarjalnega materiala? Kje se ti zalagaš z njim? Še najbolj me zanima, če je v PO kakšna trgovina z blagom. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kolibri, ker se vozim v službo v Ljubljano in delam v bližini BTC-a, večino stvari kupim kar v Levčku v Halo A. V Postojni pa ... nekaj ustvarjalnega materiala ima papirnica Stil, pod Tušem. Za prvo silo je (razne barve, papirji, fimo, žica, mislim da nekaj perlic), ti pa lahko tudi po želji naročijo, le da to malo traja. Upam, da sem ti kaj pomagala. Bodi lepo.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...