torek, 11. januar 2011

Iz Božičkove delavnice II

Jeseni, ko sem mami sešila torbo za na plažo, je ostalo še nekaj blaga, ki sem ga kot zadnji kos našla v Kilometru pod Emporiumom. Žal mi je, da ga takrat nisem vzela kar celega. Ker imamo majhno stanovanje, skušam biti racionalna pri novih nakupih, kar pa je dostikrat težko. Četudi si rečem, da rabim le tako in tako blago in v takšni velikosti, me rad premami še kakšen nenujen kos, zaloge pa rastejo. No, pa saj vsi ki radi ustvarjate verjetno poznate to zgodbo.

Ostanke tega modrega črtastega platna sem uporabila pri izdelavi novih predpasničkov za moja fanta in na koncu ga je ostalo še ravno dovolj, za majhno toaletko, ki bo lep kompletek k že sešiti torbi.


Poleti, ko smo bili skupaj na morju, si je mami zaželela tudi temno modro zapestnico, za katero pa takrat nisem imela ustreznega materiala. Tako ji je željo izpolnil Božiček.


Po daljšem času sem se lotila fimanja, ker perlic v željeni barvi nisem dobila. To ni ravno moje področje, a nekako sem se znašla. Zapestnica naj bi bila čisto preprosta, na elastičen laks, vendar nisem mogla iz svoje kože. Žica mi je namreč toliko lepša.

Sem pa izdelka res z veseljem delala, ker sta me popeljala nazaj na toplo, na morje. Še malo, pa bo, ali ne :)

Maja

8 komentarjev:

  1. Jako lijepo draga Maja!
    Pusa i lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Česarkoli se lotiš ti odlično uspe. Tudi ta fimo zapestnica je čudovita. Mogoče bi ga morala večkrat pomečkati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja zelo lepo, kot vse, kar narediš. LP

    OdgovoriIzbriši
  4. o, a bo že morje? :) no, morda še ne kar takoj, ampak ti si ga že pričarala kar za božič. vse se more, če se hoče, pravi - Maja :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo tole ja pa zeloooo lepo :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. A ti tudi že delaš načrte za poletne dopuste? :)
    Zapestinica je enkratna. Tisti hrapav videz mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo in dodelano kot je že navada pri tvojih izdelkih. Vedno ko pridem na obisk, sem navdušena. Poletje pa bo, enkrat :))) Do takrat pa si privoščimo počitek v tej zimi :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlična in enkratna izdelka..sploh zapestnica ej nekaj prav posebnega!Super, da si se odločila za žičko, tudi meni je lepša kot laks.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...