ponedeljek, 22. avgust 2016

Odeja za dojenčka ali crkljiv zajček? Oboje!

Ne morem verjeti, da sem povsem pozabila pokazati svojo novo odejo za dojenčka! Je mehka in topla ter hkrati tudi zabavna za dojenčka.


Odeja z zaobljenimi robovi je narejena iz mehkega flisa na eni strani in 100% bombaža z veselimi zvezdicami na drugi strani. Je ravno prav topla in velika, da se lahko uporablja čez celo leto. Ko sta bila moja dva majhna, sem naredila kar nekaj odejic iz flisa, saj so tako vsestransko uporabne, da jih ne moreš imeti preveč:  za v voziček, lupinico, avto, sprehod, za senco … Kar mi je bilo pri njih najbolj všeč je, da se jih enostavno pere in se hitro posušijo. Kombinacija z bombažem na eno strani mi je še dodatno všeč zato, ker je občutek na goli koži poleti ko želimo svojega malčka samo malo pokriti bolj prijeten.

Da pa ne bi bila to samo še ena odeja za dojenčka, ki se sicer res  lahko obrne na obe strani (imamo dve odeji za dojenčka v enem), sem en vogal odeje spremenila v zajčka in to na obeh straneh – vesel, barvit zvezdnat zajček na eni in mehek, pomladno zelen na drugi strani. Očke, usta in nosek sem ročno izvezla in prišila.

In kam je odpotovala tale dekca? V New York k eni bodoči mamici. Kakšen fenomenalen občutek je, ko tvoji izdelki takole potujejo po svetu.

Kakšna pa se vam zdi tale moja ideja o odeji in crkljivem zajčku vse v enem? Je bolj dekica ali bolj zajček? ;)

Pa poskočne poletne dni vam želim do naslednjič,

Maja

3 komentarji:

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...