torek, 2. avgust 2016

Darilo za prvošolčka - Vrečka/ruzak za telovadbo in vrečka za copate

Prvi razred. Prvi šolski dan. Dan, ko mali nadebudneži, ki so pravkar zaključili vrtec, kar naenkrat odrastejo, se počutijo velike, pomembne, dan, ki ostane v spominu še dolgo. Jaz se še danes spomnim svojega prvega šolskega dneva in tortice, ki smo jo dobili, tako kot sta jo dobila tudi oba moja fanta na njun prvi šolski dan. Se tudi vi še spomnite prvega šolskega dneva?

Vrečka ruzak za telovadbo in vrečka za copate

Letos bo med prvošolčki tudi Nik. Nikova mamica je na spletu našla sliko vrečke ruzaka, ki sem jo kot darilo zašila mojemu starejšemu fantu, ko je šel v prvi razred. Všeč ji je bila, ker je bila fantovska, ne otroška. Z veseljem sem sprejela izziv, da polepšam odhod v šolo še enemu prvošolčku in tako je nastal ruzak - vrečka za telovadbo ter vrečka za copate. Oboje je v motivu dirkalnih avtomobilov. Material je bombaž, tako da vrečki lepo dihata, kar je za vlažno telovadno opremo zelo pomembno. Ruzak in vrečka imata oba tudi Nikovo ime, tako da bosta našla pot nazaj do njega, če se slučajno kje založita.

Počaščena sem, da bom na nek način tudi jaz del Nikovega prvega razreda. Njega do prvega šolskega dne loči še mesec dni, mesec, ko sama neizmerno uživam, ker so še počitnice in nič, čisto nič šole. ;)

Lepe, brezskrbne počitnice vam želim.

Maja

3 komentarji:

  1. O, kako lušno torbo za copate in rukzak za telovadke bo imel Nik.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo in uporabno darilo.
    Ja, sama se še spomnim delček svojega prvega šolskega dneva :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...