sobota, 5. september 2015

Taborjenje na vrtu s super babico - ustvarjalno poletje #5

Zadnji teden počitnic so si naš vrt pred hišo prisvojili "taborniki". Pet fantov starih med 7 in 10 let ter suber babica kot njihov starešina. No, niso bili čisto pravi taborniki, so pa ponoči spali v šotorih pri samo 12 stopinjah, naredili in izobesili so si svojo taborniško zastavo in imeli so čisto prave taborniške rutice.


Moj starejši, ki je tudi v resnici tabornik, je želel svoje izkušnje iz tabora čim bolj približati ostalim in je pred taborom pripravil cel načrt za vsak dan, kaj bodo počeli, moja naloga pa je bila, da po njegovih navodilih sešijem rutice. Pisana je bila za super babico, saj je imela vse barve. Rumeno - modre so bile za sedemletnike, ki sem jih zaradi barvne kombinacije krstila za Minione. Vijolično-črni pa sta bili za starejša dva.

Otroci so uživali, čisto vse po planu ni šlo, a na koncu se je vse dobro izteklo. Samo babico so pošteno zmatrali, tako da bomo morali naslednje leto morda iskati novega starešino.

S to objavo zaključujem ustvarjalno poletje 2015 z veliiiiko željo, da se bo nadaljevalo v ustvarjalno jesen. Naj bo tako pisana in polna barv kot je bila rutica naše super babice.

Maja

3 komentarji:

  1. Čestitam tvojemu za idejo, babici, ki je sprejela odgovorno nalogo in tebi za simpatične rutice. Super ste!

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako lušno se imate. Rutice so zakon ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepe dogodivščine
    vračamo taborniške pozdrave
    Tamara

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...