nedelja, 20. september 2015

Skrivna želja naše super babice

Moja draga mami, babica štirih zelo živahnih vnukov, ki je preživela taborjenje s petimi navihanimi fantini v avgustu, je imela že dlje časa skrivno željo, za katero smo rabili kar pet let, da smo jo pogruntali.


Kaj si je želela naša super babica? Tablico! Čisto svojo tablico, ki bi jo lahko vzela s seboj na potepanja, da bi v miru prebrala Delo in novice, ali k zdravniku, da ji ne bi bilo dolgčas med čakanjem. Letos smo zbrali skupne moči in ji izpolnili to skrito željo.

Darilo je bilo zadetek v polno. Nisem še preverila, ampak ne bi me presenetilo, če je prvo noč kar spala z njo. Najstarejši vnuk ji je tudi že vse nastavil, naložil kar si je želela in nasploh pokazal, kako stvar deluje.

Poleg tablice sem ji zašila tudi torbico, v katero bo lahko na potovanjih pospravila tablico in polnilec. Tako sem končno uporabila meni tako simpatično blago s pticami, ki sem ga kupila že pred časom.

Draga mami, naj ti še enkrat zaželim vse najboljše tudi tu in kot ti je zaželel tvoj svak, ti želim tudi jaz, da bi otrok v tebi nikoli ne odrasel. Radi te imamo.

Tudi vsem vam želim, da otroška radovednost, energija in iskrivost ostanejo vedno del vas.

Maja


4 komentarji:

  1. O, kako lepo. Izpolnili ste ji željo, a še ti si ji naredila prav poseben ovitek. Naj ji zdravje in tablica še dolgo služita ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, super darilo za najboljšo babico! Pa še takšno čudovito oblekico bo imela tablica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito, a ni fajn ko takole izpolniš željo in potem še tako veselo torbico za zraven :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...