četrtek, 20. december 2012

Presenečenja majhnih prstkov

Majhna presenečenja z lepimi željami sta otroka letos pripravila tudi za vgojiteljice in učiteljice. Zakaj? Predvsem zato, ker želim, da vesta, da bistvo decembra ni v darilih, v treh dobrih možeh, Božičku za vsakim vogalom, temveč v ljudeh, ljubezni, času in pozornosti, ki si jo namenimo čez celo leto.


Zato želim, da si vzameta čas, izdelata drobne pozornosti in razveselita druge, jim povesta, da jih imata rada, da so nekaj posebnega v njunem življenju.  Želim, da začutita, da z vsakim takim dejanjem darilo pravzaprav prejmeta sama.

Ideja za snežake ščipalke je iz knjige Igrivo ustvarjanje (Pia Pedevilla), ki je res zelo lušna knjiga za ustvarjanje z otroci. Voščilo na zadnji strani je mlajši kar naštempljal, sicer na eni vošči srečno 3102, ampak mislim, da bo prejemnica razumela. ;)

Maja

5 komentarjev:

  1. Kako so simpatični. Mislim, da jih bodo vzgojiteljice in učiteljice zelo vesele.

    OdgovoriIzbriši
  2. Domiselno in zelo lepo narejeno.....čudovito darilo:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Takšna darilca so najbolj iskrena in veliko vredna. všeč mi je tvoje razmišljanje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako vlaganje v otroke se pozna. Ti povem iz lastnih izkušenj. Moj sin, danes 23-letnik, je v resnici pozoren fant in da sem mu privzgojila to vrlino (s podobnim razmišljanjem, kot je tvoje) na to sem res ponosna.
    Snežaki pa so res lušni.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...