ponedeljek, 15. oktober 2012

Ovitek za beležko

Priznam. Tudi mene je zasvojila. Tilda namreč, s svojo čudovito knjigo Očarljivi izdelki za dom. Pravzaprav je nisem nameravala kupiti. Namen je bil, da kupim darilo prijateljici. A ko sem knjigo v knjigarni enkrat prelistala, je nisem hotela več izpustiti. Ni mi žal. V njej je toliko očarljivih idej, ki vabijo k šivanju in so razburkale mojo ustvarjalno domišljijo.


Mene je zasvojila prav točno določena kombinacija iz knjige. Nežno roza - belo črtasto blago v kombinaciji z vezenjem. Ko sem v Kilometru našla točno tako blago, je postala nevarnost toliko večja, da bo sedaj pol stanovanja v tej kombinaciji. Mislite, da pretiravam? Hmmm. Presodite sami.


Prvi izdelek, blazinico za stol, sem vam pokazala v prejšnji objavi. Danes z vami delim ovitek, ki sem ga zašila za svojo beležko, ki me vedno in povsod spremlja. Čisto navaden zvezčič v romantični oblekci. Sem čisto preveč ponosna nanj, vem. :)

Kako pa vi organizirate dnevne obveznosti, kreativne prebliske, informacije, ki jih je potrebno nujno nekam hitro zapisati? Imate tudi kakšen blokec, je to vaš telefon, ali pa imate tako odličen spomin?

Bodite lepo in da bi vedno našle in nikoli iskale,

Maja


13 komentarjev:

  1. Tudi jaz poznam to knjigico. Tako zelo lepi izdelki so predstavljeni, da je očarala tudi mene. (Pre)večkrat si jo izposodim v knjižnici le zato, da jo doma v miru večkrat prelistam.

    Super, da si našla blago v Kilometru. Vidim, da si zvezla tudi vrtnico. Ti je vzelo veliko časa?

    In še, da odgovorim na vprašanje... moje obveznosti, izdeje, želje, zamisli in sanjarjenja zapisujem v rokovnik. V letu 2012 me je spremljal rokovnik Paula Coehla z mislimi, iščem pa že novega za leto 2013, ampak zaenkrat me še ni nič preveč impresioniralo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz jo večkrat vzamem v roke in samo listam po njej, prav paše duši, ali ne. ;)
      Vezenje je šlo presenetljivo hitro, kar med gledanjem filma.
      Rokovnik z lepimi mislimi... to bi bila super nadgradnja moje beležke. Bom malo pobrskala tudi sama.

      Izbriši
  2. Čudovita je. Nežna, romantična ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav šminkersko pinky je in mislim, da boš z njo zelo "zažigala".

    OdgovoriIzbriši
  4. To mi je zdaj še bolj všeč kot blazina...imam enih par Tildinih knjig, vse so tako čudovite, samo nekako se ne spravim delat tega...ne vem kaj me bremza. Me pa zanima tista vrtnica je strojno ali ročno vezena?

    OdgovoriIzbriši
  5. iii, jaz sem itak veliki ljubitelj Tilde že leta in vedno znova listam njene knjige. Tale beležka je prekrasna in tako lepo si izvezla vrtnico. Drugače pa imam sama vse dnevne opravke zapisane v enem Excelu in ko jih opravim, jih obarvam zeleno. Pa seveda telefon z opomniki je moja rešitev :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo kako si pridna in kako lepo ti je uspel ovitek! Tudi jaz imam doma tole knjigo, pa jo že eno leto samo "listam" in prav nič ne sešijem. Zelo je dobra,kajne :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličen ovitek! Tako lepo nežno roza. Jaz sem tudi pravkar enega naredila, ampak je za swap, pa ga še ne smem pokazat. Je pa čiiiisto drugačen od tvojega. Bolj drugačen bi bil težko, čeprav je tudi ena rožica gor.
    Jaz sicer strani iz AJ ne objavljam več, nastajajo pa še vedno, tako da mi verjetno ni treba posebej omenjati, kam rišem in pišem svoje ideje, ne :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čisto upravičeno si ponosna, ker je krasen.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako čudovit je sedaj rokovnik. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lep izdelek. Se mi je kar nasmejalo, ko sem prebrala tvojo objavo.... kot bi opisovala mene... Tudi jaz sem šla v MK po darilo, ven pa prišla s tole knjigo. Kar sama se me je oklenila do blagajne, kjer sem jo kar morala dodati k nakupu. Sedaj jo tudi zelo rada listam v mojem šivalnem kotičku, za tole vezenje se pa še nisem opogumila, sem se pa za druge ideje.
    Jaz svoje ideje preprosto premlevam v svoji glavi, kar pa kje kaj lepega vidim, pa sprintam, skopiram in vlagam v register. Sem pa ravno pomislila, da bi ga lahko takole lepo oblekla. Lep pozdrav, Polona

    OdgovoriIzbriši
  11. Res si lepo naredila. In ko boš šla na kavico, boš lahko na mizico položila zveščič in vsi, ki bodo poleg svojih krožničkov odlagali svoje aj-nekaje bodo ljubosumni in bodo zeleni skrili svoje aj-nekaje in šli domov, ha.
    :o)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...