sreda, 27. junij 2012

Vrtnica

Junij je pri meni res rožasto obarvan in tale vrtnica ga prav lepo zaključuje.

Po daljšem času me je premamilo vezenje. Zakaj? Nekaj lenobnega je v njem. Lahko se vsedem na verando, opazujem okolico in zraven zaposlim prste. Zelo sproščujoče, priporočam.


Za izdelavo te male torbice sem porabila skoraj zadnji košček kavbojk, ki sem jih pred časom predelala v krilo. Krilo prav rada nosim in če koga mika pododben podvig, boste v objavi našli tudi link do navodil.Če vam je všeč vrtnica, pa vzorec najdete na KarensVariety.com.

Imam pa na zalogi kar nekaj kavbojk, ki jih je uspel Maj samo v enem letu na kolenih tako potrgati, da jih nima več smisla reševati. Sedaj čakajo na idejo, kako jih reciklirati. Se bojim, da nad krilcem ne bi bil ravno navdušen. ;)

Pa ve, tudi "hrčkate" vse živo, ker vam morda, nekoč, zelo vejetno le pride prav pri kakšnem projektu? Priznam, jaz sem kriva.

Maja

8 komentarjev:

  1. Še ena zelo kriva ;) Spravim skorajda vse, če ne zase, pa za v šolo... Lep izdelek, rožice in jeans gredo vedno super skupaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh, prav luštno zgleda tole nežno vezenje na jeansu. Hihi, sedenje na verandi se hudo znano sliši. a ni super? :)
    Če bi že ves čas živela v hiši, mi to ne bi bilo nič posebnega. Po selitvi pa se mi zdi, kot da je vsak dan tam zadaj v senčni en majhen dopust.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno je tole vezenje, prav lepo mehko zaokroži jeans.Jah vse dajem na kupček, ampak ko me prime, gre pa veliko v smeti/ šolo, pač oddam :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si zo izvezla. Tudi jaz imam taka obdobja, ko hrčkam in obdobja, ko dajem vstran, bodisi podarim ali vržem v smeti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kavbojke? Verjetno jih na reciklažo čaka že ene 20 komadov. Odraslih ... ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Torbička je lušna, vezenje lepo. Sama sem v času otroštva kar veliko vezla, ker je bil to najljubši hobi moje stare mame, ki mi je to znanje tudi dala (in vsem mojim sestram). Kar se hrčkanja tiče pa sem po moje svetovna prvakinja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh, hrčkam, hrčkam :) potem pa me vsake toliko zagrabi in mečem stran stvari na katerih se je samo prah nabiral.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidiš, na vezenje sem že čisto pozabila. Aktualno je bilo v osnovni šoli, pri ročnodelskem krožku. Nato je šlo v pozabo. Verjamem, da je blagodejno in lenobno :)
    Svoje vezenje si krasno uporabila in torbica mi je zelo, zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...