sreda, 20. junij 2012

Ko paše ohladitev

Kaj že? Saj imamo poletje šele tretji dan? No, če bi lahko kje oddala svoj glas in bi me kdo upošteval, bi takoj podpisala, da je 25 stopinj maksimalna temperatura. Ne maram vročine, sopare, skrivanja v senci.


Ena od stvari, ki mi daje občutek lahkosti, zračnosti in hladu je žica. Prav zato po njej posegam predvsem poleti. Tako je nastala tale ovita, zvita, prepletena rožica za popestritev kakšne bele poletne bluzice.

Kaj pa vas ohladi? Uživate v teh zelo poletnih temperaturah ali bi se mi raje pridružili v hladni senčki in pri kakšni stopinji manj?

Malce skuhana Maja

8 komentarjev:

  1. Moje temperature bi se gibale nekje med 15 pozimi in večinoma do 25 poleti :))))) no, kak dan bi šlo lahko malo čez v eno ali drugo stran, tako za spremembo. Na srečo imam v službi pisarno na severni strani, tako da ni prehudo.
    Mene je danes ohladila ledena kava v Sobi v prijetni družbi :) Doma pa senčka, vetrič, bombažna preja na pletilkah :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene večno zebe, zato imam rada toploto :-) AMpak ok, zdaj je drugače, v službi klima, doma klima ali kletni prostori, da se umaknit.In seveda bazen, ko dobimo novo folijo, ta ki je prispela danes je bila že porozna in je spuščal :-(Krasno rožico si zvila"

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni se te dni prav nič ne da in ustvarjanje mi nikakor ne gre in ne gre :-))
    Krasno broško si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz podpišem za 25 stopinj poleti :) Še sreča, da je v službi in doma dovolj hladno in se pač lepo držim notri.
    Čudovita nažičkana rožica!

    OdgovoriIzbriši
  5. Vročine tudi sama ne prenašam dobro in pri teh temperaturah se strogo držim notri ali v globoki senci. Še najboljši prostor pa je ustvarjalnica v kleti, prijeten hlad :)) Verjamem, da je z žico v takih razmerah fajn delati in tale rožica je lušna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni pa je všeč, ko je vroče, ne maram pa mraza. Sem kot martinček, ki otrpne na mrazu ;) Roža pa ti je super uspela.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita rožica. Vročino prenašam sicer lažje kot mraz ampak sprejemljivo je samo v senčki in ob kakšni vodi. Vse ostalo pa je trenutno čisto premukotrpno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni zaenkrat sonček še paše, ga imam rada. res pa je, da je takšen pri 25 st. najboljši.
    Ker pa sem se na deževni začetek junija malce pritoževala, bom sedaj zaenkrat raje kar tiho.
    Rožica je res poletno lahkotna.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...