ponedeljek, 7. marec 2011

Adijo superjunaki :)

Pust, tako težko pričakovani dnevi večine otrok. Krofi, sladkarije, norčavost. Če mlajši lani še ni bil povsem prepričan, pa je letos z veseljem oblekel lanskoletni kostum. Še dobro, da je mama to predvidela že lani in mu je bil še čisto prav ;)


Pri starejšem je dvoletna manija super-junakov na srečo minila. Priznam, da sem presrečna. Adijo Spidermeni, Supermeni in Ninja želve, vsi čisto preveč enaki... in lep pozdrav gusarju. Hlače in srajco sem kupila za manj kot 6 € v Hoferju in ju malce predelala. Izdelala sem še natakljive "kvazi" usnjene škornje iz umetnega usnja (tudi to se najde v Kilometru) z zlato obrobo, pas in brezrokavnik z zlatim okrasjem.

Takole opedenani smo se včeraj odpravili na pustovanje v Izolo - morje, soncek, 12 stopinj, bilo je božansko - dovolj sta bila že flisa pod kostumi. Žal je Maj na sliki brez svojega meča in daljnogleda, ima pa zato v ozadju skoraj pravo gusarsko ladjo.

Oba že komaj čakata drugo rundo jutri, ko se bosta lahko poveselila tudi s svojimi prijateljčki.

Veselo pustovanje želim tudi vam.


Maja

7 komentarjev:

 1. O mi smo imeli tudi Dalmatinko. Prav luštna sta tvoja junaka. In morje in sonček aaaa, prečudovito.

  OdgovoriIzbriši
 2. Gusar ima res prekrasno ozadje - pa še dalmatinčka - zvestega pomočnika na ladji ima zraven ;o) tako, da se sploh ne opazita manjkajoči meč in daljnogled. Krasni sta - obe tvoji maškarci.

  OdgovoriIzbriši
 3. lepšega ozadja bi tako simpatični maškarci ne mogli imeti :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav luštna sta. Se pravi, da si imela za en dan dalmatinčka. ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Koliko lepše mi je pogledati takšne maškare kot pa tiste "grde", o katerih pišeš tudi sama. Super si opremila gusarja, še ladjo ste mu našli. Kuža pa je super kjuti.

  OdgovoriIzbriši
 6. oo, sta lušna. Veliko uživancije danes.

  OdgovoriIzbriši
 7. Bravo za mami, da ima tako pridne roke in domišljijo pri ustvarjanju! Upam, da ste zelo uživali.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...