sreda, 23. junij 2010

Moja je EKO

Priznam, da sem nestrpno pričakovala včerajšnji torek, prvega po naših počitnicah. Dragi je bil tako prijazen, da mi je šel po Delo na najbližjo bencinsko že ob 6:30 zjutraj. Hitro sem poiskala 24 stran One, kjer so objavljeni finalisti izziva One in Mercatorja na temo Modne eko torbe. Ne, ni me bilo med njimi.



Zato pa vam lahko sedaj pokažem, kaj sem sešila. Veliko, platneno, pikasto. Dolgo sem razmišljala kaj narediti, ko pa sem videla finalistke, mi je postalo jasno, da sem se preveč držala usmeritev in bila zato premalo kreativna. Biti mora torba iz okolju prijaznega materiala, oblike in velikosti, ki se jih da praktično uporabljati. Ja, ta del mi je uspel, ampak kreativnost je tokrat malo zatajila. Maj in junij res nista moja meseca. Zato pa sem dobila eno izkušnjo več.

No, če že nisem med finalisti, pa je soseda našla slikico na zadnji strani, ki dokazuje, da je moja torba res med 195 drugimi :)



Vse prispele torbe bodo septembra razstavili, možno jih bo tudi odkupiti. Zbrani denar bo namenjen otrokom, žrtvam revščine in nasilja.

Upam, da tudi moja torba takrat najde lastnika, ki jo bo z veseljem uporabljal.

Sedaj pa novim zmagam naproti.

Maja

11 komentarjev:

  1. jst sem se pred leti javila na natečaj za nakit... sploh ne vem, če so kdajkoli imeli razstavo vseh del in če so jih razstavili... malo so me razočarali... tudi letošnji izbor finalistov me je malo presenetil... vsaj razumevanje besede eko in nakupovalna torba... ker nekako v trgovino ne greš samo po eno čokolado, če pa že, potem ne potrebuješ torbe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. tvoja eko je čudovita, bi jo takoj odkupila. super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, res ni bilo med njimi tele tvoje torbice in verjetno vas ni bilo malo, ki ste se odločile za ta izziv.
    Toda tudi tvoja torbica je čudovita in lepo sešita :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Maja, tudi meni je všeč tvoja torba. A veš mogoče kje bodo razstavljene?

    OdgovoriIzbriši
  5. @Moi, v članku piše le, da tega še ne bodo razkrili ;) Upam, da bo razstava odprtega tipa, ker bi šla tudi sama rada pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je fenomenalna, sem tudi jaz s emislila udeležiti tegale projekta, ampak ni uspelo. Tebi je odlično, ja tudi jaz bi jo takoj odkupila!

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je tudi tvoja zelo všeč, še posebno, ker imam rada pike :)

    OdgovoriIzbriši
  8. super je... samosvoje tolmačenje ti je morda vzelo finale... a tako pri teh razpisih to gre. meni je zelo všeč:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sploh ne dvomim da tvoja torba ne bi našla novega lastnika. Prav luštna je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Lušna torba. Če primerjam z nekaterimi, ki so prišle v ožji izbor, ne vem, kako tudi tale ni našla svojega prostora med izbrankami....

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...