sreda, 30. junij 2010

Žicanje na dopustu

Kadar gremo na dopust, vedno kam podtaknem še kakšno manjšo stvar za ustvarjanje. Morski zrak in voda namreč naše mladičke tako zmatrata, da večinoma brez prerekanja popoldne odspita po dve uri ali več - čisti luksuz. Na zadnji dopust je tako romala manjša škatla z nekaj žice in perlicami.

Za ogrevanje, ker sem že prišla malo iz vaje, sem se poigrala z zvijanjem, ovijanjem in prepletanjem, da je nastala zapestnica. Ker je bila sestrici zelo všeč, bo tudi romala k njej.


Ko so bili prsti ogreti, sem se lotila še izdelave kompletka, za katerega me je prosila soseda in prijateljica Savka. Glede na to, koliko se naši otroci preigrajo skupaj, sem z veseljem nekaj naredila tudi zanjo. Nastala je namenoma asimetrična verižica


in še kompletek uhančkov za zraven.Na njej vse skupaj izgleda prav odlično, še posebno v kombinaciji s kratko črno oblekco, ki jo je pred kratkim kupila.

Toliko namesto poročila o čofotanju v morju, skakanju po trampolinih, tekanju po stezicah, vožnji z vlakcem, plesanju v otroškem disku in še in še bi se našlo.

Bodite lepo,
Maja

9 komentarjev:

 1. Ogrevanje je obrodilo fantastično ogrlico!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prelepa ogrlica :),vrlo skladna kompozicija.

  OdgovoriIzbriši
 3. krasno vse... verižica pa splooooh! in uhani. zapestnica pa spet pravi izziv žicanja. na, pa naj se človek odloči, a ne :)))

  OdgovoriIzbriši
 4. Morski zrak ti je zelo ustrezal vidim ;) Krasne zadeve so nastale. Od prve do zadnje so mi zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo luštno si tole "nažicala". Všeč mi je ker je zelo nosljiva kombinacija.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ojla.
  Podelila sem ti nagrado za tvoj čudovit blog.
  (http://teyaustvarja.blogspot.com/2010/07/sweet-blog-award.html)
  Lp. Teya

  OdgovoriIzbriši
 7. Me veseli, da ste uživali na morju, ter, da si 'prosti čas' izkoristila za ustvarjanje in tako lahko uživamo še mi. :) Dobro si se ogrela in žičkanje je prav simpatično.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...