nedelja, 28. februar 2010

Zapestnica, ki to ni

V petek zjutraj sem stala na avtocesti zaradi nesreče, ko se mi porodi ideja o črnobeli fimo zapestnici. Zrišem jo v zvezek, ki ga imam pri sebi, po službi nabavim črno fimo maso in ves dan koooomaj čakam večer, da se jo bom lotila. Tako živo sem jo imela pred očmi.


Potem pa je šlo vse narobe. Otroci so bili v posteljah šele malo pred deveto in se nikakor niso umirili. Verjetno bi bilo bolje, da bi šla spat tudi sama, vendar ker sem ves dan čakala na ta moj trenutek, sem se je morala lotiti.

Ko so koščki prišli iz pečice, sem ugotovila, da sem transferje slabo "prilepila" in so bili polni mehurčkov. Luknje so bile premajhne za elastični laks. Sem že hotela vse skupaj vreči v smeti, pa sem vseeno vztrajala do konca, namesto laksa uporabila črno žico in nastala je ... preozka zapestnica. Včasih pač ne gre in ne gre ;)

Ker pa sem se pri vseh teh napakah ogromno naučila, sem se odločila, da temu neposrečenemu izdelku najdem drugo uporabno vrednost. Morda bo stojalce za svinčnike, držalo za servetke, okras manjše vazice... Še kakšna ideja?

Maja

10 komentarjev:

  1. Res škoda, da si tej kao neposrečeni zapestnici namenila drugačno uporabno vrednost ... mogoče bi lahko zamižala nad tistimi mehurčki in z nekoliko večjim svedrom vseeno povrtala, da bi bile luknjice dovolj široke???? ... in tako izdelku pripravila presenečenje ... meni je vseeno zelo všeč ...

    OdgovoriIzbriši
  2. tudi meni je všeč, zelo... če mi ne bi šla okrog roke, bi jo pa napela na kozarček, kot si že omenila. je prelepa, da bi jo kar "odložila" :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah, ja, poznam to ustvarjalno nestrpnost. Pred očmi že imam super krasen končni izdelek ... potem pa rata kr neki :-(
    Tale tvoj vzorček pa je krasen! Morda bi s svedrom malo povrtala in povečala luknje. Meni se moje ročno home made orodje za vrtanje zelo obnese.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, ne gre vedno tako kot si zamislimo - včasih se stvari odvijejo slabše, včasih pa tudi boljše.

    Odloži to nesojeno zapestnico za nekaj časa in prej ko slej ti bo jasno kaj narediti z njo. Tudi meni se ne zdi slaba. Vsekakor pa velja, da poskusiš svojo idejo še enkrat spraviti na svet.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne se sekirat! Bo drugič bolje. ;) Sicer lahko zvrtaš večje luknjice, ampak te bodo mehurčki še vedno jezili 8no, mene bi). Zato ponujam rešitev, da jo/ga uporabiš kot svečnik. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene včasih tudi nervoza stane tistega pravega izdelka ;)Ampak vedno se najde alternativa, zato se stirnjam z Marno, da zapestnico uporabiš kot svečnik.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz poznam občutke, ko je v glavi ali na papirju nekaj v rokah pa po vseh mukah in trudu držim nekaj povsem drugačnega. :)

    Vseeno pa še ima uporabno vrednost in prav zlahka bi bila okrasek kjerkoli v vašem domu - svečnik, držalo za svinčnike ali obroček za prtičke.

    OdgovoriIzbriši
  8. Veš kaj: mehurčki naj bodo del dizajna, kdo pač ve!! Namesto ene, daj dve bunkici, pa bo kmalu dovolj velika! Če ji je bilo namenjeno, da je zapestnica, naj bo zapestnica!

    OdgovoriIzbriši
  9. ampak vseeno dobro zgleda - kaj pa na kakšno otroško ročico ne bi šla?

    OdgovoriIzbriši
  10. Mislim, da se boš dobro znašla in bo našla svoje mesto. Zapestnica ali ne, zgleda super. Prosim, pridi k meni, imam nekaj zate:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...