ponedeljek, 14. september 2009

Vse najboljše sestrica!

Moja mlajša sestra je praznovala 33 rojstni dan. Vsako leto posebej se čudim, kako je lahko že takooo stara … kot da sama ne bi bila še dve leti starejša! Ampak to se mi pa iz neznanega razloga sploh ne zdi tako veliko.

Glede na to, da sem zadnje čase zelo na tesnem s časom, je darilo nastalo bolj na hitro. Nastala je … saj vem, kakšno presenečenje … preprosta kratka verižica. Pa sem še pred dvemi meseci mislila, da nakit res ni zame. Sem pa z darilom zadela v polno! Na kosilo, na katerega nas je povabila, je prišla v črno rdeči kombinaciji s povsem neprimerno verižico. Ta pa je pasala zraven kot naročena!


Čeprav se voščilnic ne lotevam pogosto, pa je tokrat nastala tale preprosta. Notri je Maj na svoj pisalni stroj pretipkal voščilo.


Da bi Maja malo zaposlila in darilo v miru zavila, sem mu dala žico in perlice. Res magična kombinacija! Mimogrede je tako nastal še en obesek za ključe za zraven, ki ga je bila moja sestra zelo vesela.


Imeli smo se lepo, torta je bila božanska … takooo čokoladna. Če bolje pomislim, bi mi prav sedajle res pasal en košček. Grem pokledat, kaj se da narediti v tej smeri.

Bodite lepo,
Maja

9 komentarjev:

  1. Pozdravljena! Ne vem, če sem sploh kdaj že komentirala na vašem blogu, ki ga redno in zelooo rada spremljam, tokrat pa mi ni dalo miru. Neverjetne krasote...Sama imam rada ustvarjanje, ki pa niti pod točko razno ni podobno vašim izdelkom. Kar se zadnjih tehnik tiče - nakita- , božansko. Vsak izdelek posebej mi je blazno všeč. Vse je preprosto, nenačičkano, prijazno, prikupno,...Tudi zašite
    torbice mi nikakor ne gredo iz glave. Skratka, lepo, lepo in še 1x lepo. Pozdravček...

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je tale verižica. Prav vidim jo na kakšnem vratu :-) in povsem jasno vizijo imam o tem kako popestri in poeleganti celoten izgled. Super. Otrok pa je itak naravni talent. Pa seveda da ne pozabim čestitke - meni je zelo všečna, ker imam rada preproste zadeve in tiste rožice se mi full dopadejo. Daj večkrat naredi kakšno čestitko :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepo darilo in ogrlica je res lepa in elegantna. Tvoj sin je pa že pravi mojster, saj njegovi izdelki sploh niso od muh.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nakit je POPOLNOMA zate. Meni je minimalizem všeč, pogosto ima močnejši učinek kot kaj bolj "bogatega"

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja točno tako, čisto v tvojem stilu. Pohvali Maja!

    OdgovoriIzbriši
  6. Preprosto, elegantno in enkratno. Maj je pa tako ali tako pravi umetnik!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno, krasno, krasno!

    Lepo prosim za kakšno "navodilo", kako narediti tako voščilnico.
    OK, vidim gumbke in rožice - kako pa se imenuje tehnika, za "relief" na voščilnici?

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala vam vsem. Taksni komentarji RES vedno polepsajo dan.

    Anonimni, tale papir sem ze kupila tak ... pravzaprav cel blok listov, ki so v razlicnih barvah in z razlicnimi vtisnjenimi vzorcki. Kupljeno pa je v Mulerju v Ljubljani.

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, hvala!
    Sem mislila, da je vzorec narejen.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...