sreda, 4. januar 2017

Kapa in šal za najstnika

Če imate doma najstnika potem veste, da ni tako lahko ugoditi njihovemu okusu. Najhujše kar lahko naredite je, da mu kupite ali sami naredite otročjo ali bog ne daj punčkasto stvar. Če smo lahko malčkom sami izbirali kjut oprave, pa se z odraščanjem to hitro spremeni in naši mini mi to nočejo več biti. Imajo svoj okus, svojo voljo in prav je tako.


Prav zaradi tega me je toliko bolj razveselila pobuda našega najstnika med počitnicami, da nekaj skupaj zašijeva. Iiii, najstnik bi še rad počel kaj s svojo mamico, priznam, da mi to zelo polepša dan. Pobrskala sva po "moškem" blagu, ki sem ga imela na zalogi in našla črn flis in siv potiskan jearsy. Kaj če zašijeva kapo predlagam? Terna, z idejo se strinja, samo malo ga skrbi, da ne bo izgledala, kot da je narejena doma. Ga potolažim, da bo še boljša kot iz trgovine in se lotiva. Sama jo zdizajnirava, sešijeva in zraven dodava še šal, ki pri naši notranjski burji pride še kako prav. Stranka zadovoljna. :)

In potem ponovim vajo še enkrat, ker če je starejši brat zadovojen, mora nujno imeti še mlajši brat. In tako sta sedaj oba fanta pripravljena na pravo zimo, ki nam jo obetajo v naslednjih dneh.

Kakšne so pa kaj vaše izkušnje z ustvarjanjem z najstniki? Se jih še da animirati?

Upam, da je tudi vam kateri od dobrih mož prinesel tople nogavičke, šal, rokavice ali kapo, saj kot obljubljajo vremenoslovci, nam bodo v naslednjih dneh prišli še kako prav.

Maja


2 komentarja:

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...