petek, 25. november 2016

Ideje za adventni koledar

Že cel november me sprašujejo, če imam kakšno dobro idejo za adventni koledar in ali ga bom tudi letos delala. Iskreno povedano, še sedaj ne vem. Sicer sem tudi lani do konca cincala, potem pa sva ga z mlajšim skupaj naredila večer prej in mi je bil najboljši do sedaj. Zakaj? Zato ker sva ga naredila skupaj, ker smo cel december nekaj gradili in ne odvzemali, ker je bil sila enostaven, narejen iz stvari, ki so bile že doma, čisto pravi projekt recikliranja. Ker smo se ob njem pogovarjali o bistvu božiča in ker nam je vsak dan vzel zelo malo časa, še vedno pa nas je vsak dan spomnil na bistvo.

Smo pa v vseh teh letih naredili že kar nekaj adventnih koledarjev, pa jih tukaj zbiram na enem mestu, za idejo še komu:

1. Smrekica sestavljanka (lanskoletni projekt), narejena iz kartona2. Okvirček s pripetimi sporočili in nalogami.3. Še ena smrekica polna majhnih presenečenj in lahkih izzivov, narejena pretežno iz papirja4. Lesena smrekca s polno majhnih darilc (svetujem, da začnete že zgodaj zbirati škatljice).


5. Darilca v škatli za piškote. paketki so narejeni iz rolc od wc papirja, ideja je od tukaj.No, to je naših pet idej. Upam, da vam pridejo prav. Kateri adventni koledarček, ki ste ga do sedaj delali, pa je vam ostal najbolj pri srcu?

Čim manj stresen in čim bolj kreativen uvod v december vam želim,

Maja

p.s. Kako izgleda letošnji adventni koledar? Pokukaj sem.

2 komentarja:

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...