sobota, 15. november 2014

Kako pogrešam morje!

Bliža se že veseli december, ki ponuja morje priložnosti in idej za ustvarjanje a moje misli so drugje. Pogrešam pravo morje. Poletje, kopanje, sapico na koži in šum valov, ki ga dopolnjujejo klici galebov. Kako ga pogrešam!


V zadnjem mesecu sem tako že uredila slike iz letošnjega morja na računalniku. Potem sem uredila album s slikami. Razvila sem najboljši, da sem ju okvirila. Poslala sem celo že povpraševanje za naslednje leto. Sedaj pa svojega nagovarjam, da nujno potrebujeva en vikend sama, seveda na morju. Ne vem kaj je s tem morjem letos, da ga tako pogrešam.

Nekje med vsem tem je nastal ta izdelek iz naplavin, ki sem jih prinesla iz morja in morskih kamenčkov.

Še osem mesecev, pa bo, do takrat pa kakšen sprehod ob naši obali. Kakšna ideja, kako naj čas hitreje zavrtim naprej? ;)

Maja

9 komentarjev:

 1. Tele tvoje naplavine in kamenčki res prikličejo spomin na morje. Vedno občudujem tvoje izdelke, ker so narejeni tako natančno. Kako skrajšati čas pa žal ne vem. Sem pa prepričana, da boš videla morje prej kot v osmih mesecih. :o)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ful lepo! Tudi jaz letos pogrešam morje, pa ne vem zakaj, sem sicer bolj zimski človek. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo si tole naredila:), tudi meni se vedno toži po morju, letos se nam morda dogaja to zato, ker prave poletne vročine in sončka na polno skoraj ni bilo. Jaz tega časa zdaj ob prihajajočem adventu ne bi krajšala, po januarju in do marca sem pa za:)), Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo mi je všeč, kar si naredila iz naplavin. Po moje letos vsi pogrešamo morje in toplino, ker jo je poleti primanjkovalo. Saj je bilo poleti več dežja in skoraj hladneje, kot pa potem sredi oktobra.

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasna je
  tudi jaz ga pogrešem
  a sem ga včeraj vsaj videla
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 6. Dekorativni izdelki iz naplavin in kamenčkov me vedno navdušijo.
  Tvoja umetnina je enkratna.
  Pa čimprej si privoščita morski vikend.

  OdgovoriIzbriši
 7. U ja tole te bo sigurno potolažilo za en čas. Mi smo letos jesenske počitnice ( del) preživeli na morju. Pašeeee, bo lažje počakat na julij 2015.

  OdgovoriIzbriši
 8. Poletje boš najlažje dočakala, če se boš veselila tudi vmesnih letnih časov. S tem sem mislila, da si najdeš tudi pozimi nekja, kar te navdušuje in izpopolnjije. Npr. smučanje, drsanje, tek na smučeh, več časa za ustvarjanje, ker so dnevi krajši in te vleče tako ven...

  OdgovoriIzbriši
 9. čudovito ustvarjalno
  Sledim tvojim objavam, lp Maja

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...