torek, 27. november 2012

Božična darilca za prijateljice

Redko lahko pokažem darilca, ki bodo podarjena decembra že v naprej. A tokrat lahko, ker mislim, da prejemnice teh daril zagotovo ne berejo mojega bloga. No, vsaj upam.


Pred časom sem si sešila podobno torbico z vrtnico, ki je bila zelo všeč moji mami. Prosila me je, če bi sešila podobne torbice, malenkost večje, za njene najožje prijateljice, ki si vsakega decembra podarijo manjšo pozornost.


 Vsaka od torbic je malo drugačna in v drugi barvi. Vsaka je nekaj posebnega, tako kot je nekaj posebnega vsaka od prijateljic.

Za izdelavo sem reciklirala dvoje strgane Majeve kavbojke, ter nekaj zadnjih kosov, ki so ostali od krila.

Upam, da bodo mamine prijateljice zadovoljne in jim bodo torbice lepo služile. S to objavo tudi uradno odpiram sezono ustvarjanja v Božičkovi delavnici. Ste ve že v polnem zagonu, darilca in voščilnice že nastajajo? Ste se že uživele v decemrsko vzdušje?

Maja


10 komentarjev:

  1. Prav luštne so :) Ja odpiram sezono s slikanjem božične slikice :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav lepe so, pa še vidim da imajo podlogo in da ne bo nobenih odvečnih nitk.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepe!!!
    Gotovo bodo vesele takega darila.

    Tudi pri meni nastajajo toaletke, počasi pa sigurno :) Voščilnice so tudi že na mizi, čakajo še lepljenje, pa še za sproti se kakšen projekt najde. Idej veliko, časa manj....

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe in krasno darilce. Gospe bodo zagotovo zelo vesele. Čestitke so definitivno že v izdelavi s polno paro, ostala darila pa so še v glavi, ampak se jih bo treba lotiti vsak čas :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav luštne so!
    Moja božično/novoletna delavnica sploh še ne obratuje ... čas polzi mimo, mi pa imamo vsak dan polno obveznosti in priznam, da ponoči raje spim :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako so luštne, res ej vsaka nekja posebnega. Jaaa palčki pri meni v delvnici so že pridni!

    OdgovoriIzbriši
  7. To pa je bilo dela. Zelo lepe so. Vezenje pa prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Darila so že v nastajanju, ja, voščilnice pa še ne, zaenkrat samo razmišljam o njih in še dobro, da sem včeraj iskala nekaj drugega, da sem našla nakupljene stvari zanje, bi skoraj pozabila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasne so, sem prepričana, da bodo več kot navdušene!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...