ponedeljek, 4. julij 2011

Ena hišica zate, ena HIŠA zame

Izredne razmere zahtevajo izreden pristop. Na naši poti do hiške ni več ovir in najkasneje pozimi se bomo selili v svojo hišico, kar pomeni, da moramo prodati stanovanje. Žal razmere na trgu niso idealne, še težje pa je potencialnim kupcem v petnajstih minutah prikazati čar našega stanovanja. Stanovanje namreč niso samo štiri stene in njihova ohranjenost. Je veliko, veliko več. Med vsemi stanovanji, novimi in starimi, je prav to res nekaj posebnega. Čisto zares! Vas zanima zakaj?

Na naslovu www.stanovanjevpostojni.blogspot.com vas bom popeljala v prav vsak kotiček našega stanovanja, sprehodili se bomo po okolici, v senčki pod slivo poklepetali s sosedi… Pridete?


Imam pa za vas še majhno presenečenje. Med vsemi, ki boste pustili komentar pod to objavo ali katerokoli objavo na blogu našega stanovanja do 20.7.2011, bom izžrebala enega, ki dobi tole majhno torbico s svojo hiško.


Torbica je narejena je iz 100% bombaža, dodatki na njej pa so leseni. 


Zelo vesela bom, če link do stanovanja v Postojni posredujete naprej tistim, ki menite, da bi jih utegnilo zanimati. Morda tako le najdemo prave nove lastnike za naše stanovanje v Postojni.

Vsi konstruktivni komentarji, predlogi, ideje so zelo, zelo dobrodošli.

Hvala vam in srečno tako vam kot nam :)

Maja

16 komentarjev:

  1. Blog sem našla že včeraj in zdaj tudi jaz držim pesti, da vam čimprej uspe. Oz. sosedi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično ste predstavili stan! Mi smo u istim brigama, također prodajemo stan i selili bismo u kuću..... i tako, razumijem vaše brige i ostalo. Tržište nam nije naklonjeno ni u Hrvatskoj.
    Sviđa mi se središnji otvoren prostor.... i šljiva pod prozorom :))
    Budući da am iz Hrvatske, nisam ostavljala tamo nikakav komentar, nema smisla. No od srca ti želim da nađete pravoga kupca koji će u vašem prostoru pronaći i zaživjeti svoj dom. Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasan torbica, boje, ma stvarno je divna i vesela!

    Lijep pozdrav i ugodan tjedan:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Maja, želim ti, da stanovanje prodate nekomu, ki bo znal ceniti tudi dušo stanovanja.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  5. Torbica je čudiviti. Mojstrica si za takšne cart stvari.
    vso srečo s stanovanjem. Danes res ni lahko prodajat stanovanje.
    Uspešen teden ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nikoli se ne bi spomnila, da bi pisala blog o svoji nepremičnini. Dobra ideja. Je pa vrjetno to dobrodošlo za tiste, ki se za nakup zanimajo. Upam, da bo vaše stanovanje postalo dom kakšni prijetni družini. Ker si ga sama ne morem privoščiti, bom zadovoljna tudi s hiško na torbici. Obljubim, da bom zanjo lepo skrbela:)

    LP, Mateja

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo domislen način prodaje stanovanja. Upam, da vam čimprej uspe in da se vanj vselijo ljudje, ki bodo začutili dušo tega stanovanja.
    Torbica pa je prekrasna!

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanimiv način oglaševanja in prodaje stanovanja! Naj vam kmalu uspe prodati stanovanje, naj bodo novi lastniki do stanovanja prijazni tako kot vi, vam pa veliko sreče v novem domu! ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Vam želim, da čim prej prodate stanovanje, predstavitev na blogu je pa tudi super ideja.
    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasna novica za hiško! Upam, da vam stanovanje uspe prodati čim hitreje.
    Mi je všeč ideja s predstavitvijo na blogu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Verjemi v to, kar delaš in sigurno se bo izpolnilo. Dušo in pozitivno energijo človek začuti in tako bo tudi z vašim stanovanjem.

    OdgovoriIzbriši
  12. Navdušena sem! Nimam predlogov, zaenkrat ne - Ti si očitno 100 svetlobnih let pred mano :-)
    Funkcionalna razporeditev, vse b.p. Kar me je posebej pritegnilo pa je, da ima vaše stanovanje (vsaj odkar Vi bivate v njem) veselo zgodbo. V našem stanovanju se je predhodnica borila s težko boleznijo, ki je na koncu zmagala in zato me je prva leta v "novem" domu ta misel nemalokrat bremenila v smislu "bad-carma".

    Draga Maja, srečno roko pri prodaji želim. In hvala za izziv, ki nam ga podarjaš.

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna ideja - napisati blog za svoje stanovanje...res je nekaj posebnega in ima dušoi in toplino.Novi lastniki se bodo sigurno super počutili. Držim pesti... srečno!
    Torbička je pa cart , da je kaj!

    OdgovoriIzbriši
  14. Uau, cel blog posvečen stanovanju. Zelo prisrčen in stanovanje se bo zagotovo dobro prodalo - vso srečo! Tale torbica je pa oh in sploh najlušnejša :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Maja, posrečen način "trženja". Link sem tudi "pošerala" na FB. Upam, da gre hitro v promet!
    majcha

    OdgovoriIzbriši
  16. Naključje me je pripeljalo na tvojo stran, ki mi je zelo všeč. Želim ti uspešno prodajo stanovanja. Hišica-torbica pa je prekrasna.
    Lp Andreja

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...