sobota, 20. november 2010

Doooolg šal

Vedno sem imela rada reeees dolge, mehke, pisane šale. Nisem jih imela veliko, sem si jih pa vedno želela. Ko sem si ga letos naredila iz bunkaste volne in sta bila oba tamaladva navdušena, sem se odločila, da ju spletem tudi zanju.

Priznam, res prijetno se je zvečer zaviti v deko na kavču, zraven pripraviti dišeč čaj, si v miru pogledati kakšno nadaljevanko na televiziji, med prsti pa polzi mehka, topla volna.


Prvi Majev je dokončan. V bolj moških barvah, kar je skoraj šestlentniku zelo pomembno, popestrila pa sem ga še z netopirčkom, ki so mu zelo všeč. Je pa motiv našit naknadno, tako da ga lahko kasneje tudi odstranimo ali zamenjamo, če bo sila.

Darilce bo prinesel verjetno Božiček, če ga ne bo prehitel Miklavž. Odvisno od tega, kako hitro dokončam še drugega. Se veseli december kar prehitro bliža, idej pa še toliko.

Ste imele tudi ve kot otroci kakšen kos oblačila, ki vam je bil še posebno ljub?

Bodite lepo,

Maja

10 komentarjev:

  1. Pravzaprav se spomnim samo enih rdečih čevljev. Po moje so mi ostali tako v spominu zato, ker sem navadno vedno z mamo kupovala stvari, takrat pa sem šla z očetom in mi je bilo to nekaj posebnega. Vem da sem jih zelo rada nosila. Lep šal si napletla in tudi jaz imam zelo rada dooolgeee šale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz obožujem dolge šale.Lep šal si spletla in fantičku bo sigurno všeč.Pa še toplo mu bo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prreslatki šal!!!

    Lijep pozdrav i ugodan vikend.

    OdgovoriIzbriši
  4. tudi jaz sem nora na šale... in nora tudi od časa, ki bo prehitro prinesel praznike in ne bo časa toooooooooliko vsega naštrikat :))
    kot čisto majcena sem imela pisan predpasnik, v stilu Pike Nogavičke. le kam je zašel? :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasen šal - so mi všeč barve, ki si jih izbrala! Kot majhna sem imela pa kakšne lušne kiklice, ki se jih seveda nisem mogla nanosit - bi šla še spat z njimi, če bi mi dovolili :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Nikoli jih ni preveč. Zelo je lep in v tako moških barvah :)).

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lušten fantovski šal. :)

    jaz sem bila nora ne eno kiklco v rumeno-beli barvi. Ves čas sem jo hotela nosit. Še danes se je v živo spomnim kakšna je bila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lep šal si naredila. Tudi jaz bi ga imela.
    Spomnil me je mojih preprostih belih žametnih hlač, ki sem jih nosila z rdečo jakno v najstniških letih...Odlično bi se skladale s tem šalom. LP

    OdgovoriIzbriši
  9. krasni šali! Naš najljubši, najboljši, naj...naj... najkos obalčila je bil pulover s pajkcem. Ko je bil premajhen, smo menda 3x šivali novega. Tazadnji zdaj sameva, ker je baje preveč otročji:-))))

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...