torek, 20. julij 2010

Najprej so bile stare, zguljene kavbojke I

Ene tistih, ki so bile kot ulite, blago pa prijetno mehko. Kavbojke so ena super iznajdba s številnimi obrazi - sproščene, pohajalne, pa tudi urejene znajo biti. Seveda sem te kavbojke nosila s takim veseljem, da sem jih pregulila na riti in na notranji strani stegen.

Čeprav je bilo dejstvo, da v javnost več ne morem z njimi, jih nisem mogla vreči stran. Več kot leto dni so spravljene čakale v omari na idejo, kaj z njimi. Potem je Lucija na Ovo je šivala moja mama objavila super tutorial, kako lahko hlače enostavno spremenimo v krilo! To bo to, sem tajkoj vedela. Hvala Lucija!


Zaradi oguljenosti blaga na riti sem morala izvedbo malenkost prilagoditi, dodala pa sem še navidezne "naborke" spredaj. Dolžina je malo nad koleni. Priznam, da sem nad rezultatom navdušena. Krilo odlično stoji in je kot nalašč za pohajanje s tamalimi, ker se ne opazi takoj odtisov umazanih rokic, čeveljčkov in še česa ;)

Veste, kaj mi je pri poletju res všeč? Krilca, krilca in še enkrat krilca.

Uživajte poletje,
Maja

8 komentarjev:

  1. Iiii, kaj je dobra. Ti naborki so prav super. Ko enkrat najdeš idealne kavbojke, se je res težko ločiti od njih in tvoja rešitev je svetovna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si podaljšala življensko dobo priljubljenih kavbojk!In super izvedla preobrazbo.Misli, da boš tudi krilo zgulila do onemoglosti:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se sviđa što si napravila! Čini mi se da si je mjestimično prošila rozim koncem. to mi se posebno sviđa:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa rešitev in še boljše krilo, ali so kavbojke že v originalu šivane z vijoličnim sukancem?

    OdgovoriIzbriši
  5. super, pa ravno zdaj, ko imam "polno omaro" starih cunc, ki kličejo po recikliranju... super krilce, ma, a ni jeans zakon?

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala :)))
    @anonimni, v originalu je šivano z rjavim sukancem, razen nekaj detajlov okoli žepov in pas, ki so bili vijolični.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...