petek, 25. junij 2010

Zmenek z Billyjem

Že več kot pred mesecem, ko sem videla, da k nam prihaja Billy Idol, sem se poigravala z mislijo, da bi se koncerta le udeležila. V osnovni smo ga ogromno preposlušali, spremljal me je še naprej v srednji, na faksu... Ja, videti v živo, bi ga bilo res noro. Potem pa sem med planiranjem dopusta in drugimi obveznostmi na to malo pozabila. Včeraj pa me preblisne kot z neba. Kdaj je že ta koncert? Danes! Jaz bi šlaaaaaa!!!


Na eventim.si preverim in presrečna ugotovim, da vstopnice so še. Pokličem svojega dragega, če gre z mano, če najdem varuške. Takoj je za. Eno uro zatem imam v rokah karte in organizirano varstvo za oba nadebudneža. Še kar ne morem verjeti. Grem! Grem! Ja, kaj za vraga bom pa oblekla?! V pičlih nekaj minutah sem se prelevila v nekdanjo najstnico, polno vznemirljivega pričakovanja.

Koncert je bil odličen. Polna dvorana Hale Tivoli. Med seboj so se mešale vse generacije. Od desetletnikov do 60+ letnikov, cele družine, stari prijatelji, vse pa nas je družilo eno. Malo pred deveto je le prišel na oder, rosno mlad 55-letnik, prodornega glasu, nabit z energijo, ki se je prelila na celo množico. On je bil tam zaradi nas, ne le mi zaradi njega. Ura in pol nabitih ritmov, brez predaha je minila prehitro. Končni občutek - ja, res bi mi bilo žal, če ne bi prišla. Jaz bi še!

Na blogu Iztoka Gartnerja si lahko preberete odlično reportažo včerajšnjega dogajanja, slikce, videe, pa če vas zanima, ga obiščite. Za lepši dan pa:



In ker sem si obljubila, ko sem začela pisati ta blogec, da bo v vsaki objavi vsaj en moj avtorski izdelek, vam tokrat zgoraj predstavljam mojo novo R&R majčko. Majčka je predelava navadne bele majčke z uporabo barv za tekstil.

Baterije so se mi napolnile in upam, da uspeva kmalu ponoviti kaj podobnega. Billy Idol, res si zakon.

Maja


11 komentarjev:

  1. Majice su ti za 5! Imaš stvarno super ideje i radovi su na kraju odlični. Sve pohvale, pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična ideja! In uau, vrnitev v najstniška leta z Billiyem! Sweet sixteen so mi zaigrali za moj šestnajsti rojstni dan in kadar jo slišim se preselim tja, kar daleč nazaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito majčko si si izdelala. :) Zelo je lepa in super, da si uživala na koncertu. ;)

    Lepo se imej,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  4. He he, super si si tole naredila in fajn da si sprostila malo pozitivne energije. Paše vsake toliko časa kakšen koncert.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem fouš. ;)
    In majčka je dobra.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super najstniška majica, čisto primerna za Billyev koncert.
    Da je bil koncert mega dober, vem, ker se je moj dragi "prideval" domov šele ob štirih zjutraj, da je pokuril nakopičeno energijo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasa majčka in verjamem, da si se v njej imela na koncertu še boljše :), super, da sta uživala in Billy res še vedno obvlada.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna majčka, jaz jo bi tudi drugače nosila, ne samo za koncert ;)

    Sem slišala, da je bilo ful dobro, sta bila kolegica in njen tam.

    OdgovoriIzbriši
  9. Uauuu noro dobra majica.In super za koncert!

    OdgovoriIzbriši
  10. Bila na koncertu! Kratko in sladko. In ob sweet sixteen sem imela vse kocine pokonci :). Carsko!
    Tvoja majica pa tudi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super, da si bila na koncertu in da si se imela lepo. Majčka je pa tudi super.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...