petek, 24. julij 2009

Je noseča ali se je zredila?

Če ste že bile kdaj noseče, potem vam je popolnoma jasno o čem govorim. Tam nekje okoli tretjega, četrtega meseca nosečnosti, začne trebušček počasi kipeti, a je še vedno premajhen, da bi bilo nedvoumno. Takrat opaziš skrite poglede iz strani in pomenljivo šepetanje: "Se je zredila, ali misliš, da je noseča?". Vpraša pa seveda redkokdo, saj nihče noče tvegati odgovora: "Noseča?! Neeeee! Zredila... Samo tri kilce, kaj se tako opazi?!" No ja, tudi to sem že doživela.
Sodelavkina prijateljica je prišla ravno do te faze, pa jo je želela sodelavka razveseliti z eno tistih majic - pričakujem januarja. Pa je ni nikjer dobila. Prosila me je, če bi ji naredila kaj v tem stilu. Ni problema, ampak prav takega napisa pa že ne bom dala gor - kje je potem kreativnost!

Pripravila sem ji štiri ideje (slikco nosečke sem si sposodila pri LaVie kolekciji in malo obdelala s corelom). Med njimi je izbrala četrtega.

Nič zapletenega, hitro narejeno. Za napis moj januarček sem zmešala srebrno z malo bele in je prišel zelo lep rahlo svetleč odtenek. Še največ časa sem porabila, da sem prišla do idej. Ampak sedaj sem pripravljena. Še kakšna nosečka rabi majico ;)


Uživajte in ne se sekirat okoli trebuščka. Ali ste noseče ali pa ne. Moj je obtičal nekje pri četrtem mesecu in ne nisem noseča. Saj vem. Trebušnjaki, trebušnjaki...

Maja

15 komentarjev:

  1. Super ideja in lepa izvedba. Kot vedno pri tebi :) Prav komaj čakam, da kaj novega objaviš :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ful, ful, ful dobro!!! Jaz bi na morju rabila tisto: ne, nisem noseča;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, kako si pa tole tako lepo nalikala na majčko?...ker je res noro dobro:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kok je pa tole prikupna majčka :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Nina, tokrat za spremembo nisem likala, ampak sem uporabila kar barve za tekstil in čopic. Sem imela zadnje čase nekaj slabih izkušenj s transferji, da se niso hoteli dobro prijeti...

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je to narejeno. Polna idej kot zmeraj :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Enkratna je. Sedaj si pa zmisli še kakšno za moške trebuščke. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ko bom v tistem lepem stanju se javim! :) A prav? :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prav, Špela! Se že veselim ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. O, kako lušna ideja. Tega pa še nisem videla. Domača izvedba pa je tako najboljša.

    moi

    OdgovoriIzbriši
  11. vauuu, super je, te pokličem čez nekaj let :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo cute! Take majčke je vesela vsaka bodoča mamica. Za take kot sem jaz (tudi meni je trebušček ostale tam nekje sredi četrtega meseca) moraš pa narest take z velikim vprašajem. Pa naj vse okrog firbec matra!Pozdravček iz Fimolandije!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...