petek, 16. januar 2009

Tablica z imenom za na vrata Jakatove sobice

Še sama težko verjamem, da je minilo že več kot sedem let, od kar sem spokala svoje kovčke in se preselila iz Ljubljane v Postojno. Prvih nekaj let sem v Postojno hodila bolj spat, ko pa sem ostala doma na porodniški z Majem, sem pričela spoznavati sosede. In navdušena sem ugotovila, da imam res super, fantastične sosede. Postali so moji prijatelji, zaupniki, varuške... in do njih grem lahko kar v copatih ;)


Ko sta konec lanskega leta nastali moji prvi das ploščici, je bila prva namenjena mali sosedi Sari, ki je takrat praznovala svoj prvi rojstni dan. Njeni mamici je bila tako všeč, da me je prosila, če bi jo naredila še za njenega sinka, Jakata. Seveda, z veseljem. In kot nalašč, se bliža tudi njegov 3 rojstni dan.

Sara in Jaka še nimata svoje sobice, jo dobita pa spomladi in takrat bosta svoje mesto na vratih dobili tudi obe ploščici. Maj in Črt, pa se bosta lahko hodila igrat v njuno sobico. Tisti, ki imate majhne otroke me gotovo razumete, kako fino je na deževen dan, ko tudi risanke več ne zaležejo in energija prekipeva, zavrteti telefon in poklicati sosede: "Ste za malo družbe?" In že dan mine kot bi mignil, otroci se zdivjajo in starši naklepetamo. Hvala vam, ker ste tako super sosedje!

p.s. Če vas zanima izdelava ploščic, sem jo predstavila že v prvi objavi.

7 komentarjev:

  1. uau, prekrasna je. Všeč mi je tvoja natančnost in intenzivne barve, ki jih uporabljaš. Tudi sam motiv mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Na enem od blogov, ki jih spremljam, sem našla povezavo do tebe. Tvoje ustvarjanje mi je všeč, tako da sem te hitro preselila v Readerja. Zdaj mi tvoji izdelki ne bodo več ušli :)
    Tablica pa je super. Mi je kar žal, da ima pri nas hčera drsna vrata in tako nič ne more viseti na njih.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito. Pa ne samo to. Vsi tvoji izdelki. Sem te pa našla preko otočka. Moram shranit link, ker sem se bo splačilo hodit past učke :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Punce hvala vsem! Toliko pozitivnih besed res da dodaten zalet in veselje za ustvarjanje. Res sem vesela vseh vaših obiskov.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uuuuu, Maja, tvoje ploščice (in tudi ostalo) je noro lepo narejeno!!! Bom še večkrat morala pokukati na tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Full so mi všeč tvoje tablice. Čiste linije in brve. Prav poživijo siv dan.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdravljena,
    vidim, da je kar dolgo časa, odkar si napisala prispevek. Jaz pa sem zdaj tu in ga berem - naravnost fantastične stvari so!!!!

    Ker imam danes v mislih le das maso, se kaj kmalu vrne in pogledam še ostale izdelke!
    Punca, zakooon!!!
    Le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...