sobota, 23. avgust 2014

Ko se srce zaljubi

Apartma smo našli tik pred zdajci v kraju ob morju v katerega sva se z mojim zaljubila. Ribiško mestece, morda za večino prav nič posebnega, a za naju raj na zemlji. Glavni kriterij za apartma je bil, da ni predaleč od plaže in ni predrag.


Apartma sem našla na neki prav skriti spletni strani in ko smo prišli, nam je ta apartma v stari hiši vzel sapo. Lastnica je imela plan, da se bosta z možem preselila vanj in ga je opremila zase z ljubeznijo do detajlov in zvrhano mero okusa. Priznam, da sem imela pomisleke, ali naj fanta sploh spustim notri. ;)

Lastnica je bila res prijazna in nas je razvajala s pridelki s svojega vrta, domačimi figami in sladkimi domačimi dobrotami. Preživeli smo res čudovit teden. Na koncu sem se ji želela zahvaliti in ker sem imela s seboj vezenje, sem ji naredila tale srček, ki sem ga napolnila z dišečo sivko. Barvno popolnoma paše v njeno modro sobo.

Bilo je nepozabno. Ambient, ljudje in njihova srčnost. Človeka prav zamika, da bi se preselil. ;)

Maja


7 komentarjev:

 1. Maja,
  čudovit opis, a najbrž ni pametno izdat imena in kraja hiške, ker bomo vsi navalili :) Spomni me na eno miceno čarobno kamnito hiško v Istri, sem jo enkrat našla na spletu, pa nikoli zares rezervirala... Uživaj in čimvečkrat se vrni tja.

  OdgovoriIzbriši
 2. Če srček hoče je vse mogoče!
  veliko lepihh trenutkov
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 3. Po fotografiji sodeč je bilo pravljično lepo.

  OdgovoriIzbriši
 4. iii, kako super. Taksne pocitnice so resnicno nepozabne in zgleda, da je tale apartma cakal prav na vas, ker ste znali resnicno cenit kaj vam je prislo naproti.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovito, tak dopust je res nepozaben in srček je prekrasen!

  OdgovoriIzbriši
 6. Apartma, plus razvajanje - sliši se čudovito.

  OdgovoriIzbriši
 7. Kako lepo!!! Super darilce si ji naredila.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...