nedelja, 25. maj 2014

Star wars izzivi

Naš šestletnik je navdušen nad Star wars. Pravzaprav ne vem, od kje je to navdušenje prišlo, a nekako nas je vse okužil z njim.

Njegov najljubši lik je Yoda, ker je majhen in zelooo pameten. Izdelava pustnega kostuma je bil prvi izziv v tej smeri, priprava rojstnodnevne torte pa sedaj drugi.


Glede na to, da je torta nastala kar na hitro in je bila dokončana pol ure pred zabavo, sem kar zadovoljna. Veliko navdušenje slavljenca je poplačalo vse.Če bolje pomislim, sem res vesela, da imam doma dva fanta. Če bi imela deklici, bi več ali manj podoživljala svoje otroštvo, fanta pa me peljeta v neznane vode, z njima odkrivam nove stvari, ki jih drugače zagotovo ne bi - obvladam dinozavre, o tehniki, elektriki in mehaniki vem vedno več, spoznavam skrivnosti vesolja in sedaj z legicami uprizarjam velike bitke iz Star wars-filma. Za rojstni dan si je lahko pogledal prvega in sedaj domišljija dodaja svoje. Res zabavno je biti mama fantoma.

May the force be with you. :)

Maja


6 komentarjev:

 1. Ooooooo
  bravo Maja
  krasna torta
  upam, da ste se imeli lepo
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitam za to torto. Fantastična je!
  Veliko lepih trenutkov s tvojimi fanti!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitke za rojstni dan. Torta ti je uspela kot pravi profesionalki.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlična torta! Jaz pa kljub temu, da imam doma dve punci uižvam v radosti dinozavro, mušketirjev in vse kaže, da se tudi pri nas bliža obdobje stae wars...je pa res, da je vmes tudki kakšen poni :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Uauuu čudovita in vse najboljše slavlejncu!

  OdgovoriIzbriši
 6. Kapo dol za tole torto!!! Čestitke velikemu fantu;)

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...